Zaterdag 11 januari Winterwandeling door Huizen onder leiding van een gids.
Zaterdag 11 januari Winterwandeling door Huizen onder leiding van een gids.

Vrijdag 10 januari

Mama Café

10.00 uur | Holleblok Huizen

Ben jij aanstaande moeder of heb je een kind onder de vier? Vind je het leuk om andere (bijna-)moeders te ontmoeten, samen ervaringen uit te wisselen en je belevenissen te delen? Dan ben je van harte welkom.

De Nederlandse taal oefenen

13.30 uur | Bibliotheek Huizen

Wil je de Nederlandse taal oefenen en spreek je weinig Nederlanders? Dan ben je hartelijk welkom in ons Taalcafé op de tweede verdieping van de bibliotheek. Van 13.30 uur tot 15.00 uur praten we gezellig met elkaar bij een kopje koffie of thee.

Zaterdag 11 januari

Winterwandeling

14.00 uur | Huizer Museum

De eerste maandelijkse wandeling van 2020. De wandeling staat o.l.v. een gids. Kosten € 5,- per persoon.

Zondag 12 januari

Ineke's Inloop

13.30 uur | Holleblok Huizen

Iedere zondag staat de koffie en thee klaar, van 13.30 - 17.00 uur bent u welkom. Gezellig samen een praatje maken, een spelletje spelen, creatief bezig zijn of puzzelen. Meer informatie: Ineke Hilgersom, ien.hilgersom@gmail.com.

Maandag 13 januari

Inloopspreekuur

9.00 uur | 't Visnet Huizen

Onafhankelijke cliëntondersteuning voor inwoners van Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? En zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u gratis hulp krijgen. 035-3030164 of hbel@mee-ugv.nl.

Snuffelkast

9.00 uur | Holleblok Huizen

Een snuffelkast met tweedehands baby/kinderkleding in de maten 50 tot ongeveer maat 152 en een klein gedeelte volwassen maten. Elke maandag geopend van 9.00 tot 12.00 uur.

Wandelen met Willemijn

9.00 uur | Holleblok Huizen

Circa één uur in uw eigen tempo wandelen, geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Na afloop kunt u gezellig koffie of thee drinken. Meer informatie: Janny Hospers, jhospers@versawelzijn.nl.

Pilates

9.15 uur | Bewustzijnscentrum Bala Huizen

Pilates is een lichte trainingsvorm om het lichaam soepel en sterk te maken. Ook geschikt voor senioren om beter te bewegen in dagelijkse bezigheden. Train samen in een kleine groep met persoonlijke aandacht.

Yoga voor senioren

12.30 uur | Holleblok Huizen

Yoga is geen sport maar een levenswijze en voor iedereen toegankelijk. Het bestaat uit yogahoudingen die worden uitgevoerd in combinatie met ademhalingsoefeningen en meditatie. Gylia Farkas, 06-22567985.

Handwerken

14.00 uur | Brassershoeve Huizen

Wekelijks op maandagmiddag is er een handwerkmiddag in de sfeervolle huiskamer. Haken, breien, borduren, alles kan. Brengt u wel zelf uw materialen mee?

Gespreksgroep 't Zwaantje

14.00 uur | Holleblok Huizen

De gespreksonderwerpen worden bepaald door wat er binnen de groep leeft, dus ook bij jou, waar jij het over wilt hebben. Dat kan iets zijn waar je raad of ondersteuning bij nodig hebt, iets wat je bezighoudt. Janny Hospers, jhospers@versawelzijn.nl.

The Golden Oldies

16.45 uur | TijdvoorMeedoen
Huizen

Een dansles voor 60-plussers, die vooral voor de gezelligheid willen dansen. Het is een jazzy dansstijl, bijv. Caro Emerald. Soms treden we vrijwillig op bij woonzorgcentra en evenementen. Gratis proefles. Meer info: 06-34110723.

Workshop 'Rust in mijn hoofd'

19.00 uur | Bewustzijnscentrum Bala

Stel je voor, minder stress en geen continue stroom van gedachten. Je hebt rust in je hoofd. Tijdens deze workshop ontdek je hoe dit snel verandert. En dat zonder oefenen en met blijvend resultaat. Aanmelden: www.rustinmijnhoofd.nu/workshop.

Blackroll - Foamroll Training

19.30 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Blackrolltraining is een training met een foamroller waarbij je werkt aan je balans, flexibiliteit, kracht en conditie. Iedereen kan meedoen. Kijk op www.sportiefhardlopenhuizen.nl en doe mee.

Darten

19.30 uur | Holleblok Huizen

Een gezellige avond waar iedereen welkom is voor een leuke dartcompetitie.

Yoga

19.30 uur | Surya Yoga Huizen

Yoga houdt lichaam en geest soepel. Voor meer info: www.surya-yoga.nl.

Dinsdag 14 januari

Crea Club 7-12 jaar

18.45 uur | Holleblok Huizen

Vind je het ook leuk om te timmeren of figuurzagen, iets moois te maken van klei? Dan ben je van harte welkom. Info: 035-5265642 of ronald.dewinter@gmail.com.

Woensdag 15 januari

Naai- en taalcafé Nieuwe Jurk

13.00 uur | Holleblok Huizen

Elkaar leren naaien, haken of breien. En daarbij de Nederlandse taal oefenen met elkaar. Nazya Guelcher, nguelcher@versawelzijn.nl

Zumba

19.30 uur | Holleblok Huizen

Kom lekker meebewegen en dansen. Elke woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur. Meer informatie bij Miranda de Wolf, zumbaholleblok@gmail.com of 06-41254441.