KNRM Huizen voer vorig jaar 123 uit.
KNRM Huizen voer vorig jaar 123 uit. Foto: KNRM - Martijn Bustin

KNRM Huizen weer een van de drukste reddingstations

HUIZEN De vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Huizen zijn vorig jaar 123 keer uitgevaren en er werden 193 mensen gered of geholpen.

Het KNRM reddingstation Huizen behoort daarmee wederom tot een van de drukste reddingstations in Nederland. De reddingboot uit Huizen voer met verschillende redenen uit. Van motorproblemen en aan de grond geraakte jachten tot personen te water. Ook werd er medische assistentie op het water verleend.


Kick-off Samen-Loop voor Hoop

HUIZEN De SamenLoop voor Hoop, een 24-uurs wandelmarathon voor onderzoek naar kanker, wordt dit jaar weer gehouden. De kick-off bijeenkomst is donderdag 30 januari om 20.00 uur in De Krachtcentrale aan de Havenstraat 76.

Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over waar de SamenLoop voor staat en wat deelnemers kunnen verwachten. Ook wordt ingegaan hoe zoveel mogelijk geld ingezameld kan worden. Daarnaast wordt verteld hoe mensen kunnen deelnemen en meelopen. De mogelijkheden om sponsor of vrijwilliger te worden, komen ook aan bod.

Meer informatie op samenloopvoorhoop.nl/huizen.