Aad Bartelds overleden

HUIZEN Oud huisarts en PvdA-er Aad Bartelds is vorige week dinsdag 21 januari overleden. Hij is 74 jaar geworden en was al een tijd ernstig ziek.

Na zijn pensionering werd Aad actief voor de Partij van de Arbeid in Huizen. Lid van de Partij was hij al sinds 1984. Hij is ruim 12 jaar bestuurslid geweest van de afdeling, zowel voorzitter als secretaris en ook nog een tijdje in beide functies tegelijk.

Daarnaast lag zijn hart bij het ombudsteam van de partij in Huizen. Zijn passie lag bij het concreet hulp bieden aan inwoners in nood. Met een zaak was hij zelfs twee jaar bezig, vertelde hij vorig jaar, toen hij samen met andere leden van het ombudsteam werd geïnterviewd.


Stem op Onder de Mensen

HUIZEN Onder de Mensen maakt kans op geld van het ING fonds Help Nederland Vooruit. Daarvoor moet het initiatief dan wel minimaal 50 stemmen krijgen.

Onder de Mensen in Huizen is een werkgroep die speciaal is opgericht om het thema eenzaamheid actief onder de aandacht te brengen. De werkgroep bestaat uit vrijwilligers en organisaties zoals Vrijwilligerscentrale Huizen, Tijd voor Meedoen, de Bibliotheek Huizen, Versa Welzijn, gemeente Huizen en diverse burgerprojecten.

Stemmen kan via helpnederlandvooruit.nl en dan kiezen voor Vrijwilligerscentrale Huizen.