De jeugdtrainers van de club.
De jeugdtrainers van de club. Foto: Bijmaat

Nieuwe tafeltennis-trainers voor de jeugd bij Bijmaat

HUIZEN Tafeltennisvereniging Bijmaat heeft sinds dit jaar twee nieuwe jeugdtrainers. Flip Valero en zijn assistent Michael de Roo.

Als hoofdtrainer is de 53-jarige Flip Valero op de dinsdagavond aan de slag gegaan. Flip is al een jaar of twintig tafeltennistrainer. Hiervan heeft hij in Baarn veel jeugdleden van de ttv Elan naar een hoger niveau gebracht. Hij heeft het zelfs gepresteerd om beginnende leden van 10 jaar oud in zes jaar tijd tot kampioen van Nederland te brengen. Na 12 jaar Elan was hij trainer bij Rega in Nijkerk, Over ’t Net in Amersfoort en Almere United in Almere. Flip speelt zelf nog verdienstelijk in het 2e team van Elan in de 1e klasse.

Flip wordt geassisteerd door de 49-jarige Bijmaatspeler Michael de Roo, die zelf 2e klasse in het 2e team van de senioren speelt.
De derde jeugdtrainer op de dinsdag is de 17-jarige Noah Colmsee. Hij speelt in het 1e team van de jeugd van Bijmaat in de landelijke C-klasse. Noah is als 10-jarig speler lid geworden van Bijmaat en begonnen in de startersklasse. Hij speelt nu, na zeven jaar, ook zeven klassen hoger.

De trainers worden nog geassisteerd door Dick Schram en Daniël van der Heide. Beide jongens lopen hun maatschappelijk stage bij de eigen tafeltennisvereniging en geven ook aanwijzingen aan leden. Voornoemde trainers geven les op de dinsdag van 17.30 tot 18.30 uur.

Naast de trainingen is de zaal aan de Damwand 1 ook open op de donderdag van 17.30 tot 18.30 uur. De trainers dan zijn Jean Tump en Zen Schoonheim.

Jeugd die wil gaan tafeltennissen is van harte welkom. Voor informatie: Peter Struiksma 06-20019383 of jeugd@bijmaat.nl. De club zorgt voor een batje. Voor ouders is er koffie of thee.