Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Organisatietalent gezocht!
Vind jij het leuk om dingen te organiseren, mensen met elkaar te verbinden en creatief te brainstormen? Vrijwilligerscentrale Huizen zoekt echte doeners met een talent voor plannen, telefoneren en organiseren. Je ondersteunt bij de totstandkoming van het Maatschappelijk Diner. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan en zelf ideeën in te brengen. Voor hulp en advies staan de collega's voor je klaar. Wil jij een bijdrage leveren aan een evenement waar de samenleving nóg mooier van wordt?

Gastvrouw of -heer bij Merem
Jij bent het aanspreekpunt bij de polikliniek of het behandelplein. Je ontvangt patiënten, zorgt voor koffie/thee en maakt hen wegwijs in het behandelcentrum. Je maakt het mensen graag naar hun zin en weet met een positieve houding te luisteren naar de patiënten. Je werkt met een enthousiast team. In verband met de patiëntengroep is roken en het dragen van sterke parfum niet toegestaan.

Ben jij een natuurtalent?
Vind jij het leuk om in de tuin bezig te zijn? Draai jij je hand niet om voor gras maaien, planten verpotten of de tuin onkruid vrij maken? Bij Thuishulp zijn er tal van mensen die staan te popelen om jouw hulp! Door ziekte of ouderdom kunnen deze mensen niet meer zelf hun tuin bijhouden. Duo's die graag samen iets doen, zijn ook van harte welkom. Per keer ontvang je een kleine vergoeding.

Speciale Bevrijdingsdag in Oostermeent
Op zondag 3 mei wordt er in Winkelcentrum Oostermeent groots stilgestaan bij Bevrijdingsdag. Voor dit speciale evenement zijn veel extra handen nodig. Je kunt helpen bij de ontvangst, catering, opbouw, parkeerplaatsen en het podium. Er worden veel ouderen en andere bezoekers verwacht. Ben jij 3 mei beschikbaar en wil je onderdeel zijn van een historisch evenement? Samen maken jullie er een onvergetelijke dag van. Meld je dan aan!