Hier is vrijdag de Bezembraderie.
Hier is vrijdag de Bezembraderie. Foto: Bob Awick

Bezemdagen & Bezembraderie in het Hart van Huizen

HUIZEN De Bezemdagen keren op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari terug naar het Hart van Huizen. Op vrijdag 28 februari vindt ook de Bezembraderie plaats, een ouderwets gezellige markt met kraampjes vol bijzondere artikelen en lekker eten. Op het Oude Raadhuisplein en in de straten van het Oude Dorp vind je kramen met allerlei waren, aanbiedingen en specialiteiten.

De bekende Bezemdagen vinden twee keer per jaar plaats, in februari en augustus. De ondernemers in het Oude Dorp verkopen dan de allerlaatste artikelen van het seizoen met hoge kortingen.

Kortingen

De ondernemers van het Hart van Huizen maken plaats voor de nieuwe collecties, dus alle artikelen gaan met extra hoge kortingen de deur uit. Er zijn ruim honderd winkels in het Oude Dorp, die allemaal geopend zijn op deze heerlijke shopdag.
De Bezemdagen zijn dé dagen voor saleshoppers, waarop je net dat ene leuke jasje of die mooie schoenen kunt scoren voor een mooi prijsje. De Bezemdagen zijn de laatste dagen van de sale, dus op is echt op.

Bezembraderie

Vrijdag 28 februari is er ook de Bezembraderie waar bezoekers kunnen snuffelen bij de marktkraampjes, die tussen 09.00 en 18.00 uur staan op en rondom het Oude Raadhuisplein.

Er is huisdecoratie, mineralen en fossielen, damesmode, portemonnees en nog veel meer.

Als het tijd is voor een zoete dan wel hartige snack, dan zijn er kraampjes met hamburgers, stroopwafels, chocozoenen en ander lekkers.

Wie op de hoogte blijven van activiteiten in het Hart van Huizen, kan terecht op de Facebookpagina van Hart van Huizen.