Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Restylen van de woonkamer
Cliënten van Sherpa op een woonlocatie in Huizen zouden graag een nieuwe uitstraling willen in de woonkamer. Wil jij op zaterdag 14 maart helpen bij deze klus? Er wordt een muur behangen met fotobehang, een eettafel geschuurd en gelakt en er worden kozijnen geschilderd. Al het gereedschap is aanwezig. Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd.

Laat Woongroep Mozart stralen!
Woongroep Mozart bestaat 10 jaar. Hoog tijd voor een opfrisbeurt. Ze willen dit jaar de buitenkant gaan opknappen. Help je mee? Je kunt aan de slag met het tuinwerk, het hek schoonmaken, buitenmuren ontmossen en het tuinhuis opknappen. Met bewoners en andere vrijwilligers maak je er op zaterdag 14 maart een gezellige dag van.

Er op uit!
Ga op vrijdagochtend 13 maart gezellig mee wandelen. Er worden tien rolstoelgebonden bewoners van Amaris Voor Anker mee naar buiten genomen voor een rondje winkel- of tuincentrum. Er wordt voor een kopje koffie gezorgd. Je doet de bewoners er een groot plezier mee.

Compost systeem bouwen
Bij Tijd voor Meedoen willen ze zaterdag 14 maart gaan beginnen aan een compostsysteem. Er worden bakken gebouwd voor drie fases. Daarnaast worden er extra tuinmeubels gemaakt voor de gezellige tuin. Voor materiaal en gereedschap wordt gezorgd.

Leve de lente!
Help de lente een handje. Duik de natuur in en help mee met het lenteklaar maken van de Gooise heemtuin. Je helpt met het verwijderen van oud blad en het algemeen onderhoud. Geniet van het jonge groen dat mede door jouw hulp op het punt staat van uitkomen. Je vindt de Gooise heemtuin naast de begraafplaats in Blaricum.