Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Medewerker klantenadministratie
Op deze afdeling bij de Voedselbank wordt gekeken of iemand in aanmerking komt voor een voedselpakket. Je beantwoordt telefonische vragen van de klanten, verzorgt lijsten voor de pakketten en registreert persoonlijke en financiële gegevens. Je bent in teamverband op kantoor en hebt kennis van programma’s als Excel en Outlook. Ben jij voor langere periode beschikbaar op dinsdag, woensdag en/of donderdag? Dan komen we graag met je in contact!

Maatje voor gezellig contact
Wil is een vrouw van 58 jaar en is slechtziend. Ze is mobiel en loopt met een blindenstok. Ze zoekt iemand die af en toe voor haar een boodschap kan doen, maar ook om gezamenlijk leuke dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld samen naar het dorp, iets drinken of naar een tuincentrum gaan. Zij zoekt een betrouwbare vrouw die haar één keer in de week of twee weken kan bezoeken.

Help jij tijdens de lunch?
Bij De Boemerang van Sherpa in Hilversum worden zeven jongeren begeleid met een meervoudige beperking en een lage ontwikkelingsleeftijd. De vaste begeleiders merken dat de lunch en de tijd daarna spitsuur is en daarom zoeken ze extra ondersteuning. Wil jij wat tijd vrijmaken om een jongere dat extra beetje aandacht te geven? Tijden zijn ongeveer van 11.00 tot 14.30 uur. Je bent makkelijk in contact leggen en hebt geduld om de jongeren op zijn/haar eigen tempo te laten werken.

Ben jij een natuurtalent?
Vind jij het leuk om in de tuin bezig te zijn? Draai jij je hand niet om voor gras maaien, planten verpotten of de tuin onkruid vrij maken? Bij Thuishulp zijn er tal van mensen die staan te popelen om jou hulp! Door ziekte of ouderdom kunnen deze mensen niet meer zelf hun tuin bijhouden. Duo's die graag samen iets doen, zijn ook van harte welkom. Per keer ontvang je een kleine vergoeding.