Vrachtwagens kunnen nu niet naar Albanië.
Vrachtwagens kunnen nu niet naar Albanië. Foto: Bob Awick

Niet inzamelen, wel wikkelkoekenactie Albanië Comité

HUIZEN De inzameling van kleding en goederen van het Albanië Comité in Huizen zijn stopgezet (lees meer op NieuwsbladvoorHuizen.nl), maar de wikkelkoekenactie gaat nog wel door.

Traditiegetrouw wordt met Pasen de Wikkelkoekenactie van Bakkerij Kruijmer gehouden. Van elke verkochte wikkelkoek gaat 25 procent naar de activiteiten die tijdens de jongerenreis naar Albanië worden georganiseerd. Deze reis staat ook deze zomer weer op het programma. De reis staat in het teken staan van ontmoetingen, de KinderBijbelweek, kluswerk en een bezoek aan het Roma-project in Tirana.

Het streven is om minimaal 10.000 euro op te halen, zodat er veel gedaan kan worden voor de arme gezinnen in de bergdorpen en de Roma-gemeenschap in de hoofdstad Tirana. De jongeren betalen zelf hun reis- en verblijfskosten betalen.
Wikkelkoeken kunnen besteld worden door een mail te sturen naar wikkelkoekalbanie@gmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en het aantal grote en/of kleine wikkelkoeken. Een grote wikkelkoek (1350 gram) kost 14,50 euro per stuk en een kleine wikkelkoek (950 gram) 11,25 euro per stuk. De bestelling dient uiterlijk donderdag 26 maart in het bezit van het Albanië Comité te zijn.

De wikkelkoeken kunnen zaterdag 4 april tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald en betaald bij het magazijn van het Albanië Comité aan de Fabrieksweg 2. Wie niet in staat is om de wikkelkoeken op te halen, kan deze laten bezorgen voor 2 euro extra in Huizen een omgeving.

Financiële steun is ook mogelijk door een gift over te maken op NL97 RABO 0329 9600 08, onder vermelding van Jongerenreis 2020.