Voorzitter kinder-boerderij overleden

HUIZEN Rein Jansen (77), voorzitter van het bestuur van Stichting Kinderboerderij De Warande Huizen, is woensdag 15 april overleden. Dat melden de kinderboerderij en het CDA op hun websites.

In zijn rol als voorzitter speelde hij een belangrijke rol bij de ontwikkeling en professionalisering van de kinderboerderij en bij de nieuwbouw in 2017, waarbij hij zelfs nog te kampen kreeg met een faillissement van de bouwer.

Bekwame bestuurder
"Wij hebben Rein leren kennen als een bekwame bestuurder met hart voor de kinderboerderij en alle betrokkenen. Hij heeft een prominente rol gespeeld bij de ontwikkeling en professionalisering van de vernieuwde kinderboerderij met zorgfunctie", aldus de kinderboerderij.
"Zijn enthousiasme en gedrevenheid, maar bovenal zijn betrokkenheid en warme persoonlijkheid zullen we enorm missen; wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor de kinderboerderij betekend heeft."

CDA
Rein was ook jarenlang betrokken bij het CDA. Eerst als hoofdredacteur van het plaatselijke ledenblad CDAccenten en vervolgens jarenlang als secretaris en bestuurslid.


Kerkdiensten

Zondag 26 april

Hervormde Meentkerk: 9.30 u. P.M. van ’t Hof (online); 17.00 u. F.A. van Velzen (onine) - Beide diensten gezamenlijk met de Oude Kerk, Nieuwe Kerk, Zenderkerk en Meentkerk
Hersteld Hervormde Kerk 't Visnet: 9.30 u. en 18.30 u. M. van Sligtenhorst (online)
Vrije Hervormde Gemeente (in Chr. Geref. Kerk): 11.30 u. en 19.00 u. A. Kot (online)
Protestantse Oosterlichtkerk: 10.00 u. R.J. Bakker (online) - Gezamenlijke dienst met de Kruiskerk en Goede Herderkerk
Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Ichtuskerk: 9.30 u. J.J. Schreuder (online)
Christelijke Gereformeerde Kerk: 9.30 u. C. de Jong (online); 15.00 u. C. de Jong (onlinebijbelstudie); 17.00 u. J.J. Schreuder (online)
Vrij-Katholieke Michaël and all Angels: 10.30 u. H.Mis (Engels)
Koninkrijkzaal van Jehovah's Getuigen: 10.00 u. Samenkomst

Samenstelling A. Krijnen