Ondanks het opdrogen van de geldkraam werd ook afgelopen week voedsel uitgedeeld aan de allerarmsten.
Ondanks het opdrogen van de geldkraam werd ook afgelopen week voedsel uitgedeeld aan de allerarmsten. Foto: Albanië Comité

Albanië Comité vraagt financiële hulp

HUIZEN De Stichting Albanië Comité Huizen heeft ook te kampen met de coronacrisis. Het werk in Huizen ligt weliswaar stil vanwege alle coronamaatregelen, het werk in Albanië gaat wel door en de kosten blijven doorgaan. Daarentegen stagneert de geldstroom. "Een zorgelijke ontwikkeling", aldus Herman Lubbers van het comité.

“Een paar weken geleden hebben we nog voedsel uitgedeeld aan de bewoners in de omliggende bergdorpen”, vertelt hij. “Het werk moet doorgaan, maar de donaties blijven helaas achter. In Albanië gaan alle activiteiten door en dat kost geld. Als het zo blijft dat we minder inkomsten binnenkrijgen, moeten we er noodgedwongen over nadenken om het kindertehuis op een laag pitje te zetten."

Meer informatie of aanmelding via Herman en Anne-Lise Lubbers op 035-5263249 of via famlubbers@albaniecomite.nl. Elke gift is welkom op NL97 RABO 0329 9600 08 of NL24 RABO 0166 9658 20 (KANS-project) ten name van Stichting Albanië Comité. Doneren via de doneerknop op www.albaniecomite.nl kan ook.

Lees een uitgebreid verhaal op NieuwsbladvoorHuizen.nl.