Dorinde Smit Duyzentkunst zong al voor mevrouw Blom bij De Drifter in de tuin.
Dorinde Smit Duyzentkunst zong al voor mevrouw Blom bij De Drifter in de tuin. Foto: St. Gooise Culturele Evenementen

Mobiele Muziek Box fleurt mensen thuis op met optreden

HUIZEN De Stichting Gooise Culturele Evenementen die verantwoordelijk is voor de organisatie van Woonkamerfestival Huizen en Gooise Meren, heeft een nieuw initiatief: de Mobiele Muziek Box. Een muzikaal optreden om mensen in deze tijd een beetje op te fleuren.

"Niet alleen voor verpleeghuizen, maar ook voor mensen bij jou om de hoek die in deze tijd aan huis gekluisterd zijn", laten Sylvia van Stuijvenberg en Silvia van Beusekom van de stichting weten.

De organisatie heeft al een bestand met artiesten. Alles gaat volgens de richtlijnen van de RIVM. "Wij verzamelen de gegevens en vervolgens matchen wij de locatie met een passende artiest. Wij organiseren dit platform geheel vrijwillig.”
Wie ook belangeloos een steentje wil bijdragen in deze coronatijd door op te treden bij mensen die dit nu zo nodig hebben, kan zich aanmelden. Net als degene die iemand wil verrassen die zich in deze tijd wat eenzaam voelt of op drie hoog achter woont en het zwaar heeft. Dat kan via de website van de stichting:
www.stichtinggce.nl.