Meer sociale huurwoningen

Vervolg voorpagina

Ook zijn afspraken gemaakt over het verbeteren en verduurzamen van woningen, zodat de woningvoorraad in 2050 CO2-neutraal is. In de periode 2020 - 2024 gaat de Alliantie tussen de 400 en de 500 woningen verbeteren en verduurzamen. Andere maatregelen om deze doelstelling te halen, zoals de overgang van gas naar andere manieren om huizen te verwarmen, dragen hier ook aan bij.

Daarnaast wil De Alliantie zo veel mogelijk passende woningen bieden voor huishoudens met een laag en middeninkomen om de doorstroming van huurders te bevorderen.


Fietsster beroofd door scooterrijders

HUIZEN Een vrouw op de fiets is vrijdag ingehaald door twee jongens op een scooter, die haar tas uit haar fietsmand trokken. Dit was ter hoogte van de Kruin.

De vrouw fietste op het fietspad parallel aan het Merk richting de Kruin. Ze fietste nog achter de overvallers aan, maar kon ze niet bijhouden. De politie werd gealarmeerd, maar de jongens waren gevlogen.

Getuigen

Ze droegen donkere kleding, een donkere helm en reden op een zilverkleurige scooter. Eén van hen had een donkere broek aan met een gele streep erop. De politie is nog op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.