Liesbeth te Riet is de nieuwe huisarts bij Gezondheidscentrum Bovenmaat.
Liesbeth te Riet is de nieuwe huisarts bij Gezondheidscentrum Bovenmaat.

Liesbeth te Riet nieuwe huisarts Gezondheidscentrum Bovenmaat

HUIZEN Huisarts Liesbeth te Riet werkt sinds 1 maart 2020 in gezondheidscentrum Bovenmaat in Huizen. Liesbeth heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten, ook uit de Blaricummermeent.

De huisartsen van Bovenmaat maken deel uit van gezondheidscentrum Bovenmaat, Wadden 34 in Huizen. Het centrum levert medische zorg voor de wijken Huizermaat, Bovenmaat, het Vierde Kwadrant, Blaricummermeent en daarbuiten. Ook de praktijk van huisarts Groothuizen aan de Middelgronden is onderdeel van gezondheidscentrum Bovenmaat.

Wie zich inschrijft als nieuwe patiënt profiteert van de voordelen van het gezondheidscentrum: een breed pakket aan zorg onder één dak, zoals GGZ, fysiotherapie en diëtetiek. Als Liesbeth afwezig is, kunnen patiënten altijd terecht bij een van haar collega’s.

"Ik heb ruim tien jaar ervaring als huisarts", vertelt Liesbeth. "Ik houd van alle facetten van mijn vak, van kleine chirurgische ingrepen tot een goed gesprek. Contact met patiënten geeft me energie. Ook ga ik graag met mijn man en twee jonge dochters naar Italië. Of varen in Friesland. Daar geniet ik intens van."

Inschrijven kan via www.gcbovenmaat.nl. Hier staat ook meer informatie. Bellen voor meer informatie kan via 035-5250777.