Eindexpositie van de cursisten van Atelier Stawicki.
Eindexpositie van de cursisten van Atelier Stawicki. Foto:

Agenda

Vrijdag 5 juni

Powerwalking

9.00 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Onder begeleiding van een trainer wandel je op een stevig tempo, afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Wij bieden Sportief Wandelen aan op woensdagavond, vrijdagochtend en zondagochtend. Meld je snel aan voor een gratis proefles of kijk voor meer informatie op www.sportiefhardlopenhuizen.nl.

Zondag 7 juni

Hilverbeektrail

8.30 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Start vanaf de Trappenberg en dan gaan we via de Bussumerheide en het bos Spanderswoud naar de landgoederen Spanderswoud en Hilverbeek. Via weer een stukje van het bos Spanderswoud en de Westerheide komen we na circa 23 kilometer weer op de Trappenberg.

Trailrunning

10.00 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen,
De Trappenberg Huizen

Trailrunning wil zeggen 'off-road hardlopen'. Hardlopen naast de gebaande paden dus. Tijdens Trailrunning bij Sportief Hardlopen Huizen gaan we de natuur in. Iedere keer is een nieuw avontuur. Proefles is altijd gratis.

Yoga

11.30 en 18.30 uur | Bewustzijnscentrum Bala Huizen

Yoga met liveharpmuziek en ukelelemantra's. Een reis door en naar jezelf door middel van yoga. Aanmelden kan via info@tuszenhemelenaarde.nl. Kosten: 10 euro per les.

Maandag 8 juni

Brassershoeve geopend

9.00 uur | De Brassershoeve
Huizen

De Brassershoeve is weer geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. Van overheidswege is bepaald dat wij voorlopig maximaal 30 bezoekers gelijktijdig in het pand mogen ontvangen. Let op: de computerhelpdesk is vanwege corona nog steeds gesloten.

Kringloopwinkel

13.30 uur | Poolvos 2 Huizen

Zoekt u leuke en goedkope spullen kom dan naar onze gezellige Kringloopwinkel. Wij zijn elke maandag en dinsdag geopend van 13.30 tot 16.00 uur.

Dinsdag 9 juni

Gezellig werken in de natuur

8.30 uur | Oude Loods Huizen

Er word heel ontspannen gewerkt in het bos of op de hei. Voor ieder is wat te doen. Vanaf 8.30 uur drinken we koffie en gaan daarna per fiets naar het werk. In de Oude Loods, Langerhuizerweg 3, (hoek Craailoseweg) Huizen.

Blackroll / Foamroll Training

19.30 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Een Blackroll training is een bindweefsel-training met een foamroller waarbij je werkt aan je balans, flexibiliteit, kracht en conditie. Om die reden is een Foamroll work-out de perfect aanvulling op blessuregevoelige sporten zoals hardlopen.

Woensdag 10 juni

Wandelvierdaagse

7.00 uur | SV Laren Laren

Helaas zijn wij genoodzaakt om de Wandelvierdaagse het Gooi 2020, die van 10 tot 13 juni zou plaatsvinden, af te gelasten wegens de coronacrisis. De Wandelvierdaagse het Gooi 2021 is nu gepland van 9 tot met 12 juni 2021.

Langlopende expositie

8.30 uur | Gemeentehuis Huizen

Van 4 juni t/m 30 juli is de eindexpositie van de cursisten van Atelier Stawicki met het thema 't Gooi. Het is een gevarieerde expositie met verschillende technieken. Meer info op www.atelierstawicki.nl.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.