AGENDA

Vrijdag 12 juni

Proefles jeugdjudo

Osorezu Dojo Huizen

Judo is ideaal voor de lichaamsontwikkeling van opgroeiende kinderen. Voor een gratis proefles kijk op osorezu.nl voor de lestijden, dagen en leeftijdgroepen.

Fighting Girls

17.00 uur | Osorezu Dojo Huizen

Leer jezelf verdedigen tegen aanvallen van buitenaf. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Voor meiden van 12 tot 18 jaar. Osorezu.nl.

Zaterdag 13 juni

Open Dag

14.00 uur | Tennisclub 't Laer
Laren

Kom gezellig langs bij onze open dag van 14.00 tot 16.00 uur. Gratis welkomstdrankje, gratis tennisclinic, informatie over onze club en korting op je contributie als je direct lid wordt. Meld je aan op www.tlaer.nl/open-dag.

Zondag 14 juni

Sportief Wandelen

10.00 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Onder begeleiding van een trainer wandel je op een stevig tempo, afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Wij bieden Sportief Wandelen aan op woensdagavond, vrijdagochtend en zondagochtend. Kijk voor meer informatie op www.sportiefhardlopenhuizen.nl.

Buitenyoga

11.30 uur | Bewustzijnscentrum Bala Huizen

Yoga met liveharpmuziek en ukelelemantra's. Kosten: 10 euro per les. Aanmelden kan via info@tuszenhemelenaarde.nl.

Maandag 15 juni

Brassershoeve weer geopend

9.00 uur | De Brassershoeve
Huizen

De Brassershoeve is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. Wij mogen voorlopig maximaal 30 bezoekers gelijktijdig ontvangen. De computerhelpdesk is wegens corona gesloten.

Kringloopwinkel

13.30 uur | Stichting Servitas
Huizen

Zoekt u leuke en goedkope spullen kom dan naar onze gezellige kringloopwinkel. Wij zijn elke maandag en dinsdag geopend van 13.30 tot 16.00 uur.

A Tri-meditatie online

19.00 uur | Rang Zhin voor meditatie en creatie Laren

Les en meditatie vanuit de oude dzogzchentraditie vanuit Ligmincha Nederland. Kosten 5 euro. Tonny Maas zal de oefeningen begeleiden. Je kunt eenvoudig via je eigen computer inloggen en thuis deelnemen. noordholland@ligmincha.nl.

Dinsdag 16 juni

Blackroll / foamrolltraining

19.30 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Een blackrolltraining is een bindweefseltraining met een foamroller waarbij je werkt aan je balans, flexibiliteit, kracht en conditie.Om die reden is een foamrollwork-out de perfect aanvulling op blessuregevoelige sporten zoals hardlopen.

Hardloop Interval Training (basis en gevorderd)

19.30 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Tijdens een intervaltraining wordt krachtig lopen op een hoge intensiteit afgewisseld met rustiger lopen op een lichtere intensiteit. Een hele goede manier om je conditie en snelheid te verbeteren. Meld je aan voor een gratis proefles. www.sportiefhardlopenhuizen.nl.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.