Helpen maakt happy!

Onder de categorie 'Coronahulp' op www.Huizenvoorelkaar.nl hebben zich al tientallen mensen aangemeld. Zij staan allemaal klaar om een ander te helpen. Heb je hulp nodig? Kijk dan op de website en maak gebruik van iemands aanbod. Wil je zelf graag aan de slag? Kijk dan bij de vragen.

Deze vragen zijn nieuw op Huizenvoorelkaar:

Help jij Paul met het buurtplantsoen?

Op de Kombuis ligt een gezellig buurtplantsoen, waarbij de voorzitter van de burenvereniging Paul extra handen kan gebruiken. Je helpt bij het schoffelen, snoeien en het grasmaaien. Ook zetten jullie er samen nieuwe plantjes in. Ben jij twee keer per maand beschikbaar voor 2 à 3 uur per keer en vind je het leuk om samen het plantsoen mooi te houden? Dan hoort Paul het graag van je!

Deel jij graag je kennis?

Elizabeth en haar man wonen in Naarden en willen graag meer leren over geschiedenis, aardrijkskunde en Engels. Vroeger hebben zij dit niet op school geleerd en graag willen zij meer kennis hierover. Het gezellige stel is van middelbare leeftijd, kan goed lezen en schrijven en heeft een computer tot hun beschikking. De begeleiders van Sherpa staan je graag te woord en voorzien je van meer informatie.

Tuinman/vrouw bij de Brassershoeve

De Brasserhoeve is het ontmoetingscentrum voor mensen vanaf 55 jaar die houden van gezelligheid en aanspraak. Dit doen zij door verschillende activiteiten en cursussen aan te bieden. Zo bieden zij gymnastiek aan, kun je er biljarten, bridgen, klaverjassen, schilderen en handwerken. Bij de Brassershoeve ligt een mooie tuin die moet worden onderhouden. Vind jij het leuk om in de tuin te werken en wil je het vrijwilligersteam komen versterken? Laat het hen dan weten!

Gastvrouw of heer op de polikliniek

Op de polikliniek voor longpatiënten zoekt Merem in Hilversum een gastvrouw/heer. Jij bent het aanspreekpunt op de polikliniek, je staat patiënten te woord, zorgt voor koffie en thee en wijst hun de weg naar hun behandelaar. Sommige patiënten moeten worden ingeschreven, jij helpt hen bij de intake. Ben jij op maandag, dinsdag en donderdag beschikbaar van 9.30-15.30 uur en past deze vacature helemaal bij jou, dan horen zij het graag van je.