Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Huiswerkbegeleiding aan jongeren

Wil jij na de zomervakantie weer lekker aan de slag? Bij Jongerencentrum Connect komen jongeren langs voor hulp bij hun huiswerk. De huiswerkbegeleiding is op donderdag van 15:30 tot 17:00 uur voor jongeren van 10 tot 16 jaar. Je hebt een goede algehele kennis en kunt duidelijk en rustig uitleg geven. Bij het jongerencentrum is een rustige ruimte met computers en een printer aanwezig. Zij zorgen ook voor koffie/thee en eventuele ondersteuning van een jongerenwerker.

Coördinator van het Gooi

De Protestant Christelijke Ouderen Bond (PCOB) zoekt een nieuwe coördinator voor de regio Gooi en Vechtstreek. Je bent het eerste aanspreekpunt in de regio, geeft advies over vernieuwing en ontwikkeling en neemt deel aan netwerkgroepen van de bond.
De PCOB zet zich in voor het welzijn van alle ouderen in Nederland, in het bijzonder voor hun eigen leden.

Maatje voor ouderen

In De Marke De Meenthoek zijn er cliënten die graag naar buiten willen maar hierbij begeleiding nodig hebben. Lekker eropuit, samen naar het dorp, een boodschapje doen, naar de markt of gewoon samen een kopje thee drinken in onze eigen tuin. Met de cliënt maak je afspraken en ga je op pad. Zij zoeken maatjes die ongeveer twee uur per week beschikbaar zijn.

Vroege vogel in het winkeltje

In de Bolder is een kleine winkel voor dagelijkse boodschappen. Zij zijn op zoek naar mensen die ’s ochtends van 08:00 tot 10:00 uur in deze winkel willen helpen. Je helpt bij het uitpakken van dozen, vult de producten aan en controleert op houdbaarheidsdatum. Er is met name hulp nodig op maandagochtend en om de week op woensdag- donderdagochtend.