Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Ben jij een social media kenner en thuis in
marketing?

Bewustzijnscentrum Bala is opzoek naar iemand die goed online zijn weg weet te vinden. Ze zoeken iemand die handig is met Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast denk je mee aan socialmediastrategieën en pas je deze toe. Je houdt de website bij en werkt mee aan de maandelijkse nieuwsbrieven. Spreken deze taken je aan en wil je hun activiteiten onder de aandacht brengen, dan horen zij dat graag!

Word jij maatje van jonge man?

Thuishulp van Vrijwilligerscentrale Huizen is op zoek naar een fijn maatje voor een vriendelijke, breed geïnteresseerde man van 27 jaar oud met autisme. Heb jij zin en tijd om af en toe met deze jonge man te gaan wandelen, een bioscoopje te pakken of een andere activiteit te ondernemen? Hij zoekt het liefst iemand die niet ouder is dan 40 jaar. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Vrijwilligerscentrale Huizen.

Coördinatoren gezocht

Ben jij goed in het aansturen en regelen van projecten en lijkt het je leuk om in een evenemententeam te werken? Dan is Tijd voor Meedoen op zoek naar jou. Voor hun evenemententeam zoeken zij iemand die het aanspreekpunt is voor de planning, zorgt voor begeleiding binnen de organisatie en de publicatie regelt. Daarnaast kun je ook meewerken met de projecten. Word je hier enthousiast van, neem dan contact op met Tijd voor Meedoen.

Schoonmaker met een
sociaal hart

Viore is een centrum voor mensen die leven met kanker. Ze zoeken gastvrouwen en -heren die bezoekers ontvangen, koffie en thee verzorgen en graag een praatje maken. Als gevolg van de coronamaatregelen komen er ook schoonmaaktaken bij. Je maakt de contactoppervlakken en de toiletten schoon. Bij Viore kom je in contact met mensen in een heel kwetsbare periode in hun leven. Lief en leed komt op tafel. Er wordt soms gehuild, maar ook gelachen! Neem contact op met Viore voor meer informatie.