Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Tuinvrijwilliger gezocht
Heb jij groene vingers? Dan zijn ze bij Sherpa op zoek naar jou. Jeanette en Elisabeth zijn beiden op zoek naar een vrijwilliger die hun tuin wil onderhouden. Jeanette uit Hilversum heeft twee keer per maand hulp nodig om de tuin te onderhouden. Elisabeth uit Naarden vindt tuinieren erg leuk, maar dit gaat fysiek niet meer. Zij kan je hulp op woensdag of donderdag gebruiken. Wil jij bij hen in de tuin aan de slag, neem dan contact op met Sherpa.

Gastvrouw/heer op het behandelplein
Bij Merem in Hilversum zijn ze op zoek naar een gastvrouw/heer die het aanspreekpunt wil zijn op het behandelplein. Bij het behandelplein komen mensen die een afspraak hebben voor hun therapie. Je maakt een praatje, leest samen de krant of zorgt voor koffie/thee. Geïnteresseerd en heb jij tijd op dinsdag, woensdag en/of vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur? Dan horen zij het graag.

Kookvrijwilliger bij het GeheugenHuis
Vind jij het leuk om te koken en een warme lunch te bereiden? Bij het GeheugenHuis van Versa Welzijn zijn ze op zoek naar een kookvrijwilliger. Het GeheugenHuis is gevestigd in de Draaikom en biedt activiteiten aan voor mensen met geheugenproblemen. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.30 geopend. Lijkt het je leuk om te koken voor acht personen, neem dan contact op met het GeheugenHuis.

Algemeen bestuurslid gezocht
Jaarlijks vinden vele duizenden vogels hun weg naar het Vogelhospitaal Naarden. Hier krijgen zij medische hulp of kunnen ze rusten. Het bestuur is op zoek naar een algemeen bestuurslid die het vogelhospitaal ondersteunt. Je bewaakt de eigen portefeuille en bent hier verantwoordelijk voor, je woont bestuursvergaderingen bij en vertegenwoordigd het vogelhospitaal bij evenementen. Heb jij acht uur per maand over en spreekt dit je aan, laat het dan weten!