Helpen maakt happy! Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is.

Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Geef een mantelzorger een uurtje vrij
Houd je van kunst, architectuur, natuur en geschiedenis en kun jij je gespreksvaardigheden creatief inzetten om op een leuke en respectvolle manier omgaan met iemand met een verminderd kortetermijngeheugen? Bij Luc is dat het geval, maar hij is ook een boeiende persoon met een brede interesse. Hij wordt verzorgd door zijn partner Joost. Voor beiden zou een regelmatig bezoekje een welkome afwisseling zijn. Joost heeft dan even vrijaf en Luc vindt het gezellig als een aardig persoon met hem praat of mee gaat wandelen.

Hardloopmaatje(s) gezocht
Brian is 28 jaar en gek op hardlopen. Hij doet dit meerdere keren per week. Hij zou het leuk vinden om dit samen met iemand te doen en eventueel zelfs met een clubje mensen. Hardloop ervaring hoef je niet per se te hebben. Hij vindt het ook leuk om het je te leren. Stuur Brian een berichtje via Huizenvoorelkaar.nl.

Word jij het nieuwe gezicht bij KringloopCentrum
Huizen?
Zoek je een leuke en actieve omgeving waar jij wekelijks lekker aan de slag kunt gaan? Bij KringloopCentrum Huizen ben je van harte welkom. Je kunt in de winkel staan, achter de kassa, helpen bij de kleding of in het magazijn. Je krijgt een kleine vergoeding van 1,75 euro per uur. Loop binnen als je interesse hebt of neem contact op.

Acquisitie bij de voedselbank
De voedselbank is afhankelijk van voedsel dat door particulieren, winkels en supermarkten, groothandels en producenten ter beschikking wordt gesteld. Dit vraagt om voortdurende inspanning om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden. Vanuit acquisitie maak je afspraken met leveranciers, legt contacten met potentiƫle leveranciers, bedenkt speciale acties en organiseert deze. Bij voorkeur ben je dinsdag en donderdag beschikbaar, per dag ongeveer zes uur.