Boekpresentatie: 'Een portret van dominee Jan van Amstel', 31 oktober in Huizen.
Boekpresentatie: 'Een portret van dominee Jan van Amstel', 31 oktober in Huizen.

Vrijdag 30 oktober

Powerwalking

9.00 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Powerwalking is wandelen op stevig tempo. Dankzij de spierversterkende oefeningen die je tussendoor doet, verbrand je meer vet tijdens deze work-out en zie je al snel resultaat in een strakker figuur. Www.sportiefhardlopenhuizen.nl/sportiefwandelen.html.

Geef-en-neemtafel

10.00 uur | Brinkhuis Laren

Serviesgoed, vazen of speelgoed dat nog goed is maar waar we niks mee doen. Breng wat u kunt missen en haal van de tafel wat u nodig heeft.

Andere mogelijkheden

10.00 uur | Brinkhuis

De PC HelpdeskBEL is gesloten, maar heeft u dringende vragen en/of problemen met uw Windows of Apple-computer, tablet of smartphone meldt u zich dan aan via hulp@pchelpdeskbel.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer of e-mailadres. Wij helpen u op afstand.

Walking hockey

10.00 uur | Larense Mixed Hockey Club Laren

Walking hockey is speciaal gemaakt voor 50/60-plussers, zodat deze doelgroep ook het geliefde spelletje hockey kan blijven spelen.

Bowlsclub Het Gooi

10.00 uur | Huis van Eemnes

Bowlsclub het Gooi is een vereniging met ongeveer 30 leden die in een gemoedelijke sfeer met elkaar het spel bowls spelen. Het gaat om het plezier en een gezellige sfeer. Bowls is een ideale sport voor ouderen omdat het vooral om techniek en tactiek gaat en lichamelijke snelheid geen rol speelt.

Fighting girls (12-18 jaar)

17.00 uur | Osorezu Dojo Huizen

Leer jezelf verdedigen tegen aanvallen van buitenaf. Je leert schoppen en stoten en je afweren tegen wapens. Dit is een buurtsportcoach activiteit en daarom is deelname gratis. Opgave is verplicht. Info en aanmelden: www.osorezu.nl.

Zaterdag 31 oktober

Kringloopwinkel

10.00 uur | Stichting Servitas
Huizen

Onze gezellige kringloopwinkel aan de Poolvos 2 is een bezoekje waard en is geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Zoekt u iets? Bij ons kunt u het vinden.

Boekpresentatie

10.30 uur | Bibliotheek Huizen

Een portret van dominee Jan van Amstel. Een aantal schrijvers geeft een boekpresentatie. Een van de schrijvers is Eveline van Amstel die een boek heeft geschreven over het leven van haar voorvader dominee Jan van Amstel, die in 1885 in Huizen werd geboren.

Halloween

18.00 uur | Bijvanck Blaricum

Wil je dat kindjes aanbellen, zet dan een kaarsje voor je raam of versier je huis in Halloween-stijl, zodat we weten dat je meedoet. In verband met corona alleen verpakt snoep. Meer info: @Facebook Halloweenloop 2020.

Start to run

19.30 uur | Atletiekvereniging
Zuidwal Huizen

Hardlopen voor beginners. Samen sporten is leuker. Na zeven weken kun jij 25 minuten non-stop hardlopen.

Zondag 1 november

Bootcamp

10.00 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Bootcamp is een combinatie van cardio- en krachttraining, gericht op een sterker lichaam en betere conditie. Start to Bootcamp is ideaal voor mensen die (weer) beginnen met sport. In zeven weken voel je je weer fit. Twee trainingen per week.
Www.sportiefhardlopen.nl.

Stiltemeditatie

20.00 uur | Bewustzijnscentrum Bala Huizen

Een avond van loslaten, ontspannen, stil worden en bij je gevoel komen. Iedereen is van harte welkom. Ervaring is niet nodig.

Maandag 2 november

Koersbal

9.00 uur | ’t Vuronger Huizen

Een sportieve activiteit voor senioren, voor velen welbekend. Bent u nieuwsgierig geworden of het een activiteit is die bij u past? Kom dan een keer meedoen op maandagochtend van 9.30 tot 12.30 uur.

Steppen voor 45-plussers

9.00 uur | Bijvanck Blaricum

Steppen is een laagdrempelige sport met weinig blessures. Heb je regelmatig rug- of knieklachten dan kan steppen je veel bieden. Het is goed voor je conditie. We steppen op maan- en woensdag 1,5 uur in kleine groepjes.

Healing yoga

9.30 uur | Bonthuis Huizen

Ervaar deze vorm van yoga eens. Vind de balans tussen inspanning en ontspanning.

Geef-en-neemwinkel

10.00 uur | ’t Vuronger Huizen

U kunt uw spulletjes of kleding brengen die u niet meer nodig heeft, en kunt weer uit de winkel meenemen wat u goed kunt gebruiken. Geopend op maandag en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Spreekuur rechtswinkel

19.30 uur | De Draaikom Huizen

De rechtswinkel is alle maandagavonden open voor het geven van (juridische) adviezen. De woensdagspreekuren blijven dit jaar gesloten. Check altijd onze website voor de actuele informatie en openingstijden. Www.rechtswinkelhuizen.nl.

Bridgecursussen

19.30 uur | Bridgeclub Acol
Huizen

Voor beginners en gevorderden. Spelenderwijs en laagdrempelig. Info: ineke.gales@ziggo.nl of 035-5259950.

Dinsdag 3 november

Walking football

10.00 uur | SV Laren

Walking football is bedoeld voor ouderen vanaf 60 jaar om fit te blijven.

Inloopatelier

19.30 uur | Atelier Stawicki Huizen

Elke eerste dinsdagavond van de maand, van 19.30 uur tot 22.00 uur, is er bij Atelier Stawicki, Eemlandweg 7 in Huizen coaching-inloopatelier. Aanmelden noodzakelijk via atelierstawicki@gmail.com. Kosten 12,50 euro per keer. Info www.atelierstawicki.nl.

Pencak Silat

20.00 uur | Osorezu Dojo Huizen

De Indonesische vechtsport/kunst wordt gegeven door Julian Langitan. Kom kennismaken en meld je aan voor een proefles. Kijk op www.osorezu.nl voor meer informatie en aanmelden.

Woensdag 4 november

Online-Alpha-cursus

20.00 uur | Zenderkerk Huizen

Alpha is een introductiecursus in het christelijk geloof. In 10 woensdagavonden kun je ontdekken wat dit inhoudt. Kijk op alpha-huizen.nl of alpha-cursus.nl.

Donderdag 5 november

Themaochtend

10.00 uur | Huis van Eemnes

Ondernemings-, personen- en familierecht, estateplanning en bestaande en nieuwbouw hebben voor jou straks geen geheimen meer. Notariskantoor Eemnes deelt haar expertise. Aanmelden verplicht via:
www.bibliotheekgooienmeer.nl
of 085-2085418.

Koffiedrinken

10.00 uur | De Blaercom Blaricum

De dag beginnen met een lekker kopje koffie en goed gezelschap. Vooraf opgeven via 035-5314383 of via
activiteiten@blaercom.nl.

Rollatorwandelgroep

11.00 uur | ’t Vuronger

Wandelen in het oude dorp en samen koffie/thee drinken. Iedereen met een rollator is van harte welkom. Voor vragen en aanmelden: Anneke v.d Veer, 06-11079110, aveer@versawelzijn.nl. Deelname gratis, consumpties eigen rekening.

Vrijdag 6 november

Bodyshape

9.00 uur | Huis van Eemnes

Wil je op een veilige manier aan je conditie werken en je spieren sterker maken? Kom dan gezellig met onze les meedoen. De eerste vier lessen zijn gratis en je betaalt geen inschrijfgeld. Meer info: www.enjoy2Bfit.nl of 06-52537228.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.


Alleen activiteiten die via gooiagenda.nl worden aangemeld, komen in de agenda van onze krant en op de
website.

Als u een foto bijvoegt, valt uw activiteit nog beter op.


De foto’s en video's moeten vrij zijn van rechten of met toestemming van de fotograaf/maker kosteloos geplaatst mogen worden op onze websites. U vindt de aankondiging online terug zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd.

Gaat uw activiteit niet door?


Wanneer uw activiteit niet door gaat kunt u deze zelf verwijderen of uw tekst wijzigen.

Halloween op zaterdag 31 oktober in Blaricum