Vrijdag 6 november

Powerwalking

9.00 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Powerwalking is wandelen op stevig tempo. Dankzij de spierversterkende oefeningen die je tussendoor doet, verbrand je meer vet tijdens deze work-out en zie je al snel resultaat in een strakker figuur. Gratis proefles. Www.sportiefhardlopenhuizen.nl/sportiefwandelen.html.

Bodyshape

9.00 uur | Huis van Eemnes

Wil je op een veilige manier aan je conditie werken en je spieren sterker maken? Kom dan gezellig met onze les meedoen. De eerste vier lessen zijn gratis en je betaalt geen inschrijfgeld. Meer info: www.enjoy2Bfit.nl of 06-52537228.

Geef-en-neemtafel

10.00 uur | Brinkhuis Laren

Serviesgoed, vazen of speelgoed dat nog goed is, maar waar we niks mee doen. Breng wat u kunt missen en haal van de tafel wat u nodig heeft.

Andere mogelijkheden

10.00 uur | Brinkhuis

De PC HelpdeskBEL is gesloten, maar heeft u dringende vragen en/of problemen met uw Windows of Apple-computer, tablet of smartphone meldt u zich dan aan via hulp@pchelpdeskbel.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer of e-mailadres. Wij helpen u op afstand.


Zondag 8 november

Bootcamp

10.00 uur | Clubhuis Sportief Hardlopen Huizen, De Trappenberg Huizen

Bootcamp is een combinatie van cardio- en krachttraining, gericht op een sterker lichaam en betere conditie. Start to Bootcamp is ideaal voor mensen die (weer) beginnen met sport. In zeven weken voel je je weer fit. Twee trainingen per week.
Www.sportiefhardlopen.nl.

Geef-en-neemwinkel

10.00 uur | ’t Vuronger Huizen

De geef-en-neemwinkel is op maandag en donderdagochtend geopend van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt uw spulletjes of kleding brengen die u niet meer nodig heeft, en kunt weer uit de winkel meenemen wat u goed kunt gebruiken.

Spreekuur rechtswinkel

19.30 uur | De Draaikom Huizen

De rechtswinkel is alle maandagavonden open voor het geven van (juridische) adviezen. De woensdagspreekuren blijven dit jaar gesloten. Check altijd onze website voor de actuele informatie en openingstijden. Www.rechtswinkelhuizen.nl.

Dinsdag 10 november

Pencak Silat

20.00 uur | Osorezu Dojo Huizen

De Indonesische vechtsport/kunst wordt gegeven door Julian Langitan. Kom kennismaken en meld je aan voor een proefles. Kijk op www.osorezu.nl voor meer informatie en aanmelden.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl. Gaat uw activiteit niet door?
Verwijder deze dan uit de agenda of wijzig uw tekst.