Afbeelding
Foto: Corine van der Sloot

Corine van der Sloot


Trainer en coördinator PR bij AV Zuidwal, 55 jaar, sinds 1995 in Huizen.


Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik werk bij Inchainge in De Bilt, waar ik salesmanager ben voor businessgames, die op hogescholen en universiteiten door studenten gespeeld worden."

Hoe ben je bij AV Zuidwal terechtgekomen?
"Ik ben rond 2005 in de hardloopcursus voor gevorderden gestart bij Marga, samen met Bart, mijn man."

Wat is je belangrijkste aandachtspunt voor de PR?
"Mijn belangrijkste aandachtspunt voor de PR is om Zuidwal te profileren als professionele sportvereniging, waar we enorm veel kennis en ervaring hebben over de sporten die we beoefenen, maar waar je ook je vrienden ontmoet."

Wat vind jij het leukste aan je
vrijwilligerswerk?
"Als hardlooptrainer vind ik het leukste als ik lachende gezichten zie na een training, en als ik iets kan betekenen voor mensen in hun sportieve ontwikkeling. Met de PR vind ik het leukste dat we met geringe middelen in staat zijn om Zuidwal in het nieuws te brengen. Hier staat overigens een fantastisch team van wel 25 andere vrijwilligers achter."

Waar maak je je zorgen om?
"Ik maak me zorgen over de planeet, en de grondstoffen die we met zijn allen in een enorm tempo verbruiken. Dat moet circulair worden! Verder maak ik me enorm zorgen over de wereldvrede."

Als je een dagje de burgemeester van Huizen was, wat zou je doen?
"Dan zou ik een openpodiumdag organiseren, met een grote diversiteit aan (amateur)artiesten, dweilorkesten, bandjes, zangers, cabaret etcetera, in vele verschillende stijlen."

Wat zou je doen als je een miljoen wint?
"Stoppen met werken, en de wereld verbeteren."