Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Decemberkalender voor alle vrijwilligers!
Maandag 7 december was het de dag van de vrijwilliger. Daarom willen we alle vrijwilligers in Huizen bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Dit doen wij met een decemberkalender vol kleine cadeautjes. De decemberkalender is een kalender waar vrijwilligers van 7 december t/m 31 december elke dag een leuk cadeautje kunnen uitpakken. Uiteraard zijn alle cadeautjes geheel coronaproof en online te verzilveren.

Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en pak je cadeautje uit.

Overblijfhulp gezocht
Op de Tweede Montessorischool zijn ze op zoek naar een aantal mensen die tussen 11:30 en 13:00 uur met de kinderen een broodje willen eten in de klas. Door de coronamaatregelen is het pauzerooster aangepast. Op dit moment komen de leerkrachten niet toe aan genoeg middagpauze. Dankzij de overblijfhulp kunnen de leerkrachten even goed lunchen en bijkomen van de ochtend. Het meest ideaal zou zijn om een team van mensen te verzamelen die ze hiervoor in kunnen zetten. Ze zoeken mensen voor in dit team die het leuk vinden om met kinderen om te gaan, die flexibel (inzetbaar) zijn. Iets voor jou?

Tijdvoormeedoen zoekt versterking
Voor het PR-team zijn ze op dit moment op zoek naar een dtp'er of in ieder geval iemand die hier verstand van heeft en dtp-werk wil doen. Het PR-team brengt bij zo veel mogelijk mensen in Huizen en omgeving Tijd voor Meedoen onder de aandacht. Door middel van een nieuwsflits die wekelijks verschijnt en tal van persberichten en interviews krijgt het project steeds meer bekendheid. Ook het verzorgen van de website, het bewaken van de door het team vastgestelde huisstijl en de vervaardiging van flyers en posters zijn taken die het PR-team behartigt. Heb jij ervaring met bovenstaande en ben jij 3 uur per week beschikbaar? Laat het dan weten aan Tijdvoormeedoen!