Kinderkoor Jong Holland.
Kinderkoor Jong Holland. Foto: A. de Vries

Kerstliederen van Jong Holland op YouTube

HUIZEN Live-optredens zijn vanwege corona op dit moment niet mogelijk. Daarom had christelijk kinder- en jeugdkoor Jong Holland een wens. Namelijk om de ingestudeerde kerstliederen toch te kunnen laten horen.

Op deze manier kunnen bewoners van bijvoorbeeld verzorgingstehuizen als Voor Anker en De Oude Pastorie ook genieten van de liederen. In de zomer verzorgde het koor daar nog buitenoptredens, maar dat is in de winter niet mogelijk.

Opnamen

Daarom zijn er opnamen gemaakt van de kerstliederen in de Vituskerk in Huizen. Het resultaat ervan is te vinden op het YouTubekanaal van Jong Holland Huizen. Ook is daar een speciale afspeellijst gemaakt met hun kerstliederen, zodat ze gemakkelijk achter elkaar te beluisteren zijn.

Jong Holland hoopt op deze manier licht en hoop te verspreiden in deze bijzondere kersttijd. Niet alleen in de verzorgingstehuizen, maar in alle huiskamers van Huizen en voor iedereen die luisteren wil. Ook christelijke organisaties als kerken en scholen kunnen van de opnamen gebruik maken tijdens hun kerstviering.