Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Ben jij een social media kenner en thuis in marketing?
De activiteiten binnen Bewustzijnscentrum Bala groeien, daarom zijn ze op zoek naar iemand die de activiteiten via social media onder de aandacht brengt. Je bent handig met Instagram en Facebook en bent op de hoogte van de regels op internet. Misschien vind je het ook leuk om de website up to date te houden of mee te schrijven aan de maandelijkse nieuwsbrief.

Vrijwilligers voor de koffie inloop
Bij De Marke De Meenthoek zoeken ze vrijwilligers die willen helpen bij de koffieochtend. Je bent gastvrouw / heer die de bewoners ontvangt, de koffie deelt en een gezellig praatje maakt. Daar waar de cliënten behoefte hebben lees je de krant voor. De koffieochtenden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.45 tot 11.30 uur. Je bent zelfstandig, gastvrij, vriendelijk en kunt een leuke sfeer creëren.

Ongezouten jonge mening gezocht
Ben jij tussen de 16 - 20 jaar? Wil jij andere helpen door jouw ongezouten mening te delen? In samenwerking met een nieuwe partner gaat NLvoorelkaar een platform opzetten wat speciaal gericht is op jongeren. Wij zoeken jongeren die in een brainstormsessie willen vertellen waar jullie écht behoefte aan hebben. Heb jij al wel eens gebruik gemaakt van Huizenvoorelkaar, zie jij kansen hoe wij een platform aantrekkelijker kunnen maken en ben jij de tweede helft van januari enkele uurtjes beschikbaar?

Historische Kring Huizen zoekt een nieuwe secretaris
De Historische Kring Huizen houdt zich al 40 jaar bezig met de historie van Huizen. Van het vergaren en archiveren van informatie tot het organiseren van lezingen en rondleidingen. De vijf bestuursleden komen maandelijks bij elkaar. De secretaris notuleert, agendeert en houdt mail en post bij. Je bent geïnteresseerd in de historie van Huizen, kunt goed overweg met Word en Excel en bent taalvaardig. Je hebt doordeweeks en overdag tijd voor de vereniging.