Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Afdelingssecretaris bij Alzheimer Nederland
Alzheimer Nederland zet zich in voor dementie, samen met duizenden vrijwilligers. Als bestuurssecretaris maak je de agenda en besluitlijsten op en stuur je berichten door. Gemiddeld ben je vijf uur per week bezig; het is mogelijk om vanuit huis te werken. Alzheimer Nederland biedt haar vrijwilligers op allerlei terreinen gratis cursussen aan. Zou je graag je CV willen uitbreiden of passen deze taken bij jou? Dan staat de huidige secretaris je graag te woord.

Vrijwilligers voor preventief huisbezoek ouderen
Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en in gesprek te gaan met ouderen? Dan zoekt Versa Welzijn jou. Zij voeren gesprekken met 80- en 85-jarigen in Huizen over hoe het is om ouder te worden, waar de kracht ligt bij ouderen en bij wie ze terecht kunnen voor vragen. Je bent ongeveer vier uur per week inzetbaar, je tijden kan je zelf bepalen. Lijkt dit jou wat, dan lijkt het hen leuk als je reageert!

Coördinator team huishouding
TijdvoorMeedoen is een buurthuis in Huizen waar meer dan 150 vrijwilligers werken en een paar honderd bezoekers per jaar komen. Bij TijdvoorMeedoen zoeken zij iemand die 8-12 uur per week beschikbaar is om hun Team Huishouding aan te sturen. Je hebt overleg met de floormanager, je stuurt vrijwilligers aan, regelt de bezetting, onderhoudt contact met andere teams en nog veel meer. Heb jij ervaring met het aansturen van een team met mensen, dan horen zij dat graag.

Medewerker transport
Heb jij ervaring met planning, transport en computers? Dan past deze vacature van de Voedselbank Gooi & Omstreken bij jou! Zij brengen namelijk elke week zo'n 550 voedselpakketten rond. Jouw taken zijn om een planning te maken voor de chauffeurs, opstellen van rijschema's, de transport van goederen regelen, contact onderhouden met chauffeurs en meer. Klinkt dit als de vacature voor jou? Neem dan contact op met de Voedselbank Gooi & Vechtstreek.