Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Secretaris bij de Historische Kring Huizen (HKH)
De HKH houdt zich vanuit het Huizer Museum bezig met de historie van Huizen en heeft 400 leden. Als secretaris heb je taken zoals notuleren, agenderen, bijhouden van post en mail, schrijven van het jaarverslag en het bijhouden van de ledenadministratie. Je bent iedere week wel met iets bezig. Ben je geïnteresseerd in de historie van Huizen, heb je doordeweeks en overdag tijd voor de vereniging, dan komen we graag met je in contact.

Eindredacteur redactieteam Atletiekvereniging Zuidwal
Atletiekvereniging Zuidwal in Huizen met 600 leden zoekt een eindredacteur. Iemand die het redactieteam aanstuurt en de eindverantwoording heeft voor de uitgave van het clubblad (4 x per jaar) en voor plaatsing en vormgeving van artikelen in de nieuwsbrief en op de website. De tijdsbesteding bedraagt ongeveer acht uur per kwartaal. Indien bovenstaande functie je aanspreekt neem dan contact op. Er wordt ook gezocht naar een commercieel talent bij de afdeling PR, die zich bezighoudt met onder andere beheer en werving van sponsoren. (twee uur per week).

Leuk en sportief maatje gezocht voor Daan
Voor een bewoner van 27 jaar oud van de Amer (Stichting Philadelphia) in Huizen wordt een leuk en sportief maatje gezocht. Graag wil hij met zijn begeleider Bert met jou in contact komen om te kijken wat er mogelijk is.

Verhalenvertellers gezocht!
Doe jij mooi vrijwilligerswerk of ken jij die ene vrijwilliger die wij echt in het zonnetje zouden moeten zetten? Voor de campagne Mensen Maken Huizen zoeken we lokale vrijwilligers die iets moois voor een ander betekend hebben om anderen te inspireren ook af en toe iets voor een ander te doen. Maak jij Huizen mooier, leuker, diervriendelijker, vrolijker, gezelliger, inclusiever, leesvaardiger, slimmer, mooier of sportiever? Dan komt Vrijwilligerscentrale Huizen graag met jou in contact.