Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Enthousiaste leiding gezocht
Scouting Flevo Huizen is op zoek naar een nieuwe vrouwelijke leidster. Als leidster maak, bereid je voor en evalueer je wekelijks programma’s voor kinderen, voer je de programma’s uit en begeleid je jeugdleden in hun persoonlijke ontwikkeling. De groep bestaat uit circa 20 meiden tussen de 7 en 11 jaar oud. Vind je dit leuk klinken, ben je tussen de 18 en 26 jaar oud en ben je 3-4 uur per week op zaterdag beschikbaar? Dan horen zij het graag van je!

Houd jij de kledingafdeling netjes?
Houd je van kleding, met mensen werken en etaleren? Dan is KringloopCentrum Huizen op zoek naar jou. Zij kunnen mensen gebruiken die helpen om de kledingafdeling netjes en goed gevuld te houden. In het magazijn komt alle kleding binnen en wordt hier netjes uitgezocht en gesorteerd op kleur en seizoen. Aan jou de vraag om deze setjes in de winkel te hangen. Heb je zin om een paar dagdelen per week in een gezellig team en met kleding bezig te zijn? Dan hoort Kringloopcentrum Huizen het graag van je.

Helpen als huiswerkbegeleider op woensdagmiddag
Wil jij kinderen helpen met hun huiswerk? In het wijkcentrum van het Holleblok in Huizen is er elke woensdagmiddag van 14.30-15.30 uur huiswerkbegeleiding voor kinderen van groep 4 tot en met 8. Tijdens de huiswerkbegeleiding lopen vrijwilligers rond om de kinderen bij hun vragen te helpen en te begeleiden om een beter schoolresultaat te behalen. Er wordt begeleiding gegeven in rekenen, spelling, taal en begrijpend lezen. Ben jij goed in deze vakken en wil je de kinderen helpen? Neem dan contact op met Versa Welzijn.

Word jij een maatje?
De Marke-De Meenthoek is op zoek naar maatjes voor hun cliënten. Door het coronavirus is er nog meer behoefte aan bezoek, een praatje of om naar buiten te gaan. Lijkt het je leuk en heb je eens per week tijd voor een bezoekje? Dan horen ze het graag bij De Marke-De Meenthoek!