Henri Bontenbal staat nummer 17 op de kieslijst van het CDA.
Henri Bontenbal staat nummer 17 op de kieslijst van het CDA. Foto: CDA

College Tour CDA met Henri Bontenbal over klimaatbeleid

HUIZEN CDA Huizen houdt 25 februari een College Tour om in gesprek te gaan met Henri Bontenbal, CDA-kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen en deskundige op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. De College Tour start om 20.30 uur en eindigt 22.00 uur.

Tijdens de online-College Tour van het CDA Huizen op 25 februari geeft Henri Bontenbal zijn visie op een klimaatbeleid dat ambitieus én effectief is: "Ik wil graag bijdragen aan een politiek die het klimaatprobleem heel serieus neemt. Een politiek van verantwoordelijkheid.”
Aan de College Tour neemt ook wethouder Bert Rebel deel. De CDA-wethouder geeft een toelichting op het lokale beleid aangaande duurzaamheid en klimaat binnen Huizen. Verschillende fractieleden zijn aanwezig en er is voldoende tijd voor vragen en interactie.

Degene die geïnteresseerd zijn in deelname aan de College Tour met als thema Duurzaamheid kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar secretariaat@cdahuizen.nl. De deelnemers ontvangen uiterlijk 24 februari de inloglink.