Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Administratieve ondersteuner
Viore is een centrum in Hilversum voor mensen die leven met kanker. Gezocht wordt een administratieve ondersteuner die 2 x 4 uur per week de medewerkers van het secretariaat ondersteunt met o.a. het verwerken van de aanmeldingen voor activiteiten, in- en uitstroom van bezoekers en vrijwilligers, archivering, verwerken tevredenheidsonderzoeken. Je werkt tijdens openingstijden, waardoor je in contact bent met bezoekers en andere vrijwilligers. Spreekt dit jou aan en heb je ervaring met Microsoft Office, neem dan contact op met Corrie.

Hulp gezocht bij kinderactiviteiten
Op de woensdagmiddag wordt in wijkcentrum het Holleblok de kidsclub georganiseerd.
De kidsclub richt zich op kinderen uit de wijk en zorgt ervoor dat kinderen spelenderwijs met leeftijdsgenootjes kennismaken, zelfvertrouwen ontwikkelen en een superleuke middag hebben. De activiteiten zijn heel divers: spelletjes doen, tie-dyen, toneel bedenken, knutselen, koken of een film kijken. Jouw ideeën zijn ook welkom! Vind jij het leuk om wekelijks een uurtje mee te helpen met activiteiten? Neem dan contact op!

Penningmeester Stichting Egelopvang
Het bestuur van Stichting Egelopvang zoekt uitbreiding met een penningmeester. Bij de opvang werken zo’n 80 vrijwilligers die zich inzetten voor de egels: (medisch) verzorgers, chauffeurs, administratie, tuinhouders etc. Met deze mensen werken wij aan het herstel van de mooie dieren met als doel ze weer gezond terug te plaatsen in de natuur. Is je interesse gewekt en zou je deel uit willen maken van deze mooie organisatie, dan ziet Vera je bericht graag tegemoet.

Maatje voor ouderen met verminderd geheugen
Ouderen die vergeetachtig worden zitten soms veel alleen. Wij (Vrijwilligerscentrale Huizen) komen graag in contact met mensen die belangstelling hebben om maatje te worden voor deze ouderen. Met een bezoekje, samen een wandeling maken en praten over vroeger kun je al heel veel betekenen.