Helpen maakt happy! Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Vier het leven
Stichting Vier het Leven is een snelgroeiende landelijke organisatie die culturele activiteiten en theaterbezoeken voor ouderen organiseert. Wij zoeken versterking voor ons servicecentrum in Huizen. De werkzaamheden zijn onder andere: administratieve afhandeling van reserveringen, nieuwe inschrijvingen, telefoon, verwerken van post en e-mail. Ben jij minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar voor deze mooie organisatie en spreekt dit werk jou aan, neem dan contact op met Immy.

Vrijwilligers gezocht voor de Amer
Stichting Philadelphia is een landelijke zorginstelling voor mensen met een beperking. In Huizen zijn drie locaties. Voor de locatie de Amer, net nieuw, worden vrijwilligers gezocht die af en toe wat leuks met de bewoners kunnen komen doen. Wil je eens langskomen voor een gezellig praatje? Neem dan contact met op met Annemarie Lustig.