Het melkmeisje met het groene hart van 't Hart van Huizen.
Het melkmeisje met het groene hart van 't Hart van Huizen. Foto: 't Hart van Huizen

Historische plaatsing banner

HUIZEN Ondernemersvereniging ‘t Hart van Huizen plaatst vrijdag 2 juli tussen 12.00 tot 12.30 de banner ‘Welkom in het Hart van Huizen’. De enorme banner komt te hangen bij het oude postkantoor aan de kant van het Prins Bernhardplein.

Een historisch moment, volgens de ondernemersvereniging. Voor het eerst in de geschiedenis van winkelcentrum Hart van Huizen zal een banner de bezoekers verwelkomen. De ondernemers willen iedereen van harte welkom heten in hun Hart van Huizen, dat na de moeilijke coronatijd weer volledig geopend is. Op anderhalve meter afstand bieden de ondernemers sfeer en service tijdens de winkelervaring van bezoekers.

Sfeer

Om de sfeer in hun Hart van Huizen te verhogen, hebben de ondernemers, evenals vorig jaar, prachtige bloembakken laten plaatsen. Die zullen het Hart van Huizen verfraaien tot medio oktober. Tijdens de wintermaanden wordt deze gezellige sfeer vastgehouden door de winterverlichting die de ondernemers hebben laten installeren.

Ondernemers vormen hartslag

Ondanks de coronacrisis hebben de ondernemers van ‘t Hart van Huizen geïnvesteerd in de welkomstbanner. Dit om de bezoekers van het Hart van Huizen elke dag te laten weten hoe welkom zij zijn in het winkelcentrum.