Starts Tri Huizen

HUIZEN De Huizer Triathlon wordt zondag onder de naam Tri Huizen weer gehouden. De start van de Olympische afstand vindt om 11.00 uur plaats.

Om 12.15 uur is de Kwart afstand aan de beurt, om 13.30 uur de Sprint afstand voor Rookies en om 14.30 uur de overigen op de Sprint afstand. Deze keer kan bij alle afstanden zowel individueel als met estafetteteams deel worden genomen. Deze starten tegelijkertijd bij hun afstand. Voordat de Tri Huizen begint start om 9.30 uur de recreatieve zwemtocht over 1 en 2 kilometer.

De verwachte prijsuitreikingen zijn: Olympische afstand om 13.15 uur, Kwart afstand 14.45 uur en voor de Sprint om 15.45 uur. Dit zijn indicatieve tijden.

Kijk voor meer informatie op trihuizen.nl.


Zomeractie Huizen Extra

HUIZEN - Het Nieuwsblad voor Huizen kent sinds 1 januari ook een speciaal deel voor leden onder de naam Huizen Extra. Wie nog geen lid is, kan tot en met augustus gebruik maken van een speciale zomeractie: Een tas vol verhalen.

Leden van Huizen Extra krijgen namelijk niet alleen de exclusieve verhalen online te zien. Zij krijgen ook elke maand een magazine in de bus met daarin al onze zaterdagportretten en de beste verhalen van die maand op Huizen Extra.

Wie tot en met augustus een jaarlidmaatschap neemt voor 59 euro (betaling per jaar), krijgt een tas vol verhalen. Deze speciale Extra tas is gevuld met de vier laatste magazines om lekker lang te kunnen lezen. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Inschrijven kan via onze website NieuwsbladvoorHuizen.nl. Onder het kopje Extra in het menu staat meer informatie over Huizen Extra en een link om in te schrijven. Lid worden kan ook met het inschrijfformulier in deze krant.