Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Assistent activiteiten begeleider
De King Arthur Groep zoekt voor hun sfeervolle ontmoetingscentrum in Laren een enthousiaste vrijwilliger die wil helpen bij het begeleiden van activiteiten zoals wandelen, samen koken, tuinieren, verhalen vertellen en spelletjes doen.
De deelnemers zijn mensen met beginnende vergeetachtigheid of lichte dementie.

Vrijwilliger inbreng goederen 
Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ga dan eens kijken bij het Kringloopcentrum Eemnes/Huizen. Ze zoeken enthousiaste dames en heren.
Je sorteert de binnengebrachte goederen en bent behulpzaam met het in- en uitladen van de goederen. Je ontvangt een kleine vergoeding voor de werkzaamheden.

Trainer bediening restaurant
Het Papageno Huis in Laren zoekt voor de maandagochtend (van 9-12 uur) een trainer, een geduldig persoon die het leuk vindt om jongeren op weg te helpen in de bediening van het Papageno Restaurant.

Vrijwilliger winkelacties
Dankzij de fantastische steun van een groot aantal supermarkten mag de voedselbank op vrijdagen en zaterdagen hulp vragen aan het winkelend publiek in Gooi en omstreken. Zij zoeken een vrijwilliger voor hun mobiele actieteam.

Samen muziek maken
Speel jij gitaar, drums of toetsen en houd je van blues en reggae? Kun je op een prettige manier de leiding nemen?
Dan ben jij misschien wel het muziekmaatje waar Ben (53) naar op zoek is. Ben speelt mondharmonica. Vrijwilligerscentrale - Thuishulp.