Een impressie van de woningen vanaf de straatzijde.
Een impressie van de woningen vanaf de straatzijde. Foto: Koop + Partners Architecten

Vier woningen Elshof aan E. Ludenstraat

Bedrijven

Architect Christiaan Koop heeft een ontwerp gemaakt voor vier woningen aan de E. Ludenstraat nummer 42-44 in Huizen. Momenteel staan op deze plek nog de bedrijfsloodsen van bouwbedrijf I. Zwart. De verkoop start half september en de aanvraag voor de omgevingsvergunning is 30 juli ingediend.

“Ik wil altijd iets moois neerzetten”, zegt Christiaan koop van Koop + Partners Architecten. “Ik ben vanaf het begin zelf bij het project betrokken en regel alles van overleg met de gemeente tot verkoop bij een makelaar en van het ontwerp tot de bouw.” Vandaar ook dat hij zelf bij de omwonenden een brief in de bus heeft gedaan om meer te vertellen over het project. Zij kunnen bij de architect en bij het gemeentehuis de tekeningen inzien.

“De woningen passen binnen het bestemmingsplan en het plan is ook al voorgelegd bij de welstandscommissie. Die heeft zich er positief over uitgesproken. Ik verwacht dan ook dat na de reguliere procedure de vergunning zal worden verleend. De woningen zetten we al eerder in de verkoop, onder voorbehoud van ..