Helpen maakt happy! Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Vrijwilliger marketing/communicatie/events
Vind jij het leuk om content te creëren? Of ben je iemand die graag evenementen organiseert? Dan zijn wij op zoek naar jou. Vanaf komend schooljaar hebben wij namelijk twee plekken vrij voor een stagiaire en/of jongere met een tussenjaar met interesse in marketing, communicatie en/of eventmanagement. Je zal content plaatsen op social media of het maatschappelijk diner of workshops organiseren en nog meer.
Word jij enthousiast bij het lezen van dit bericht en wil je meer weten? Stuur dan een bericht aan Vrijwilligerscentrale Huizen.

Domino op vrijdag
Vind jij het leuk om met een groepje ouderen bij de Marke-de Meenthoek in Huizen het dominospel te spelen op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur? De ouderen hebben een visuele beperking dus zij hebben hulp nodig bij het spel. Spreekt je dit aan? Neem dan contact op met Henny van Cordaan.

Maatje voor zelfstandig wonende ouderen
Vrijwilligerscentrale Thuishulp heeft weer plaats voor maatjes die een keer per week of 14 dagen een oudere willen bezoeken, voor de gezelligheid of om samen naar buiten te gaan. Je vindt het fijn om iemand aandacht te geven, je bent vriendelijk en geduldig. Vind je het daarnaast prettig om je eigen tijd in te delen en zelfstandig te werken, dan is maatje worden echt iets voor jou. Ook zeer geschikt als stageplaats voor studenten van zorgopleidingen, of als je je nog (of weer) aan het oriënteren bent op werken in zorg en welzijn. Vrijwilligerscentrale Huizen is een erkend leerbedrijf.

Vrijwilliger voor boetseren/keramiek
In het Papageno Huis in Laren wordt concrete opvang en ondersteuning aan jongeren met autisme geboden. Het Papageno Huis zoekt voor de maandagochtenden van 9.00 - 12.00 uur een creatieve dame/heer om de dagbesteding te ondersteunen; het gaat hierbij om boetseren/keramiek. De jongeren maken, onder veelal een-op-eenbegeleiding van een vrijwilliger, de mooiste kunstwerken. Materiaalkennis is een pré.