Afbeelding
Foto:

Pop-up Mensen maken Huizen Graag komen wij naar je toe, dichtbij in jouw wijk. Daar vertellen wij je wat wij als Vrijwilligerscentrale allemaal voor jou kunnen doen, en kun je met ons kennismaken.

Tijdens de pop-upmomenten op 22, 23 en 24 september organiseren wij workshops en andere bijeenkomsten.

Inwoners van de wijken Huizermaat, Bovenmaat en Bijvanck, maar ook andere belangstellenden, kunnen langskomen en kennismaken met de vele aspecten van vrijwilligerswerk. Wat is er allemaal te doen?

Individuele workshop Huizen voor Elkaar     
Maak je eigen profiel aan en ontdek de perfecte vrijwilligersjob. Hoe het werkt leren we je in een half uur.

Ontdek je talent
Zit je in een tussenjaar of tussen twee banen in en ben je op zoek naar wat jou echt interesseert? Doe de test en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Kennismaken met Vrijwillige Thuishulp   
Heb je moeite met de dagelijkse dingen in en om het huis? Of ben je mantelzorger en kun je hulp gebruiken bij het verlichten van je taak? Kom langs voor een rustig gesprek over de mogelijkheden van hulp aan huis door vrijwilligers.

Advieshalfuurtje
Wij hebben een schat aan kennis en ervaring als het gaat om werven en behouden van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid en regelgeving. Leg je vraagstuk aan ons voor en krijg advies op maat. Voor iedereen die met vrijwilligers werkt of een initiatief wil beginnen met vrijwilligers.

Maatje zoeken – maatje worden    
Maatjes zijn mensen die een ander (tijdelijk) gezelschap of ondersteuning bieden. Zoek je een maatje of wil je maatje worden: kom langs voor de juiste match.

Je bent van harte welkom, tussen 10.00 en 16.00 uur, bij de Tennisvereniging Huizen op de Bovenmaatweg 94 in Huizen. 

In verband met de coronamaatregelen werken we graag op afspraak. Bel 035-5267553 of 06-39699058 of mail ons info@vchuizen.nl om een afspraak in te plannen.


Afbeelding