Helpen maakt happy! Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:
Vrijwilliger marketing/communicatie/events
Vind jij het leuk om content te creƫren? Of ben je iemand die graag evenementen organiseert? Dan zijn wij op zoek naar jou. Vanaf komend schooljaar hebben wij namelijk twee plekken vrij voor een stagiaire en/of jongere met een tussenjaar met interesse in marketing, communicatie en/of eventmanagement. Je zal content plaatsen op social media of het maatschappelijk diner of workshops organiseren en nog meer. Word jij enthousiast bij het lezen van dit bericht en wil je meer weten? Stuur dan een bericht aan Vrijwilligerscentrale Huizen.

Maatje voor Jan
Jan is 44 jaar oud en is op zoek naar een maatje/buddy waarmee hij leuke activiteiten kan ondernemen. Hij vindt het leuk om te fietsen, wandelen, samen een voetbalwedstrijd kijken, spelletje doen (scrabble) of samen op een terrasje iets drinken. Lijkt het jou ook leuk om samen eropuit te gaan, dan hoort Renke van Voorzet dit graag.

Kom jij in ons tuinteam?
Heb jij groene vingers en vind jij het leuk om iemand anders blij te maken? Kom in ons tuinteam! Onze vrijwilligers helpen mensen die dit zelf niet kunnen met lichte tuinwerkzaamheden. Op donderdag 23 september van 10.30 tot 12.00 uur zijn wij met onze tuinvrijwilligers bij Tennisvereniging Huizen (Bovenmaatweg 94) om kennis te maken. Graag horen we het vooraf op info@vchuizen.nl als je langs wilt komen.

Vrijwilliger voor het scholenteam gezocht
Heb jij affiniteit met de doelstelling van de voedselbank en vind je het leuk dat over te brengen aan jongeren? Dan word jij gezocht voor het scholenteam van de Voedselbank Gooi en Omstreken. Het scholenteam is verantwoordelijk voor het geven van voorlichting en het organiseren van inzamelingsacties op scholen binnen de regio. Voor het geven van voorlichting/presentaties op zogenaamde goededoelenmarkten zoeken wij iemand die kan assisteren. Ben jij nieuwsgierig geworden en enthousiast hiervoor? Neem dan contact op met de voedselbank.