PROTON zal eenzelfde soort theaterproject zijn als het 4 & 5 mei-project van vorig jaar.
PROTON zal eenzelfde soort theaterproject zijn als het 4 & 5 mei-project van vorig jaar. Foto: Stichting Dynamic Arts

Dynamic Arts doet auditie-oproep voor nieuw jongeren theaterproject

Cultureel

HUIZEN - Stichting Dynamic Arts produceert ook dit jaar een jongeren theaterstuk in Huizen, onder de projectnaam ‘PROTON’.

“Ook in deze nieuwe lockdown willen we jongeren inspireren en een plek bieden waar ze hun creativiteit kunnen loslaten”, aldus de stichting. 

Kracht
“Met een groep talentvolle jongeren zullen we samen met Stichting FRANKIEgoesFRANK in acht weken een theaterstuk maken waarin we de jongeren creatief uitdagen.”

Het thema van het project is ‘kracht’. “We gaan op zoek naar de verborgen kracht van jongeren en wat kracht voor hen betekent.”

Audities
“We willen met maximaal 30 jongeren aan de slag”, legt Dynamic Arts uit. “We zoeken rappers, producers, dansers en acteurs in de leeftijd tussen 12 en 25 jaar.”

De audities worden op vrijdag 21 januari en zondag 23 januari gehouden in jongerencentrum Connect en Rebelsport in Huizen.

Aanmelden
Jongeren kunnen zich aanmelden voor de audities door een mail te sturen met hun naam, leeftijd, voor welke discipline(s) ze zich willen aanmelden en op welke auditiedag ze willen komen naar info@dynamicarts.nl.