Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar

Dierverzorgers egels voor het zondagteam
Kom jij de egels en hun verblijven verzorgen? Stichting Egelopvang vangt ongeveer 1000 egels per jaar op die gewond, verweesd of ziek/ondervoed zijn. Zeven dagen in de week wordt gewerkt aan het herstel van deze mooie dieren met als doel ze weer gezond terug te plaatsen in de natuur. Gezocht wordt naar dierverzorgers voor de zondag. Speciale vaardigheden en of kennis is niet nodig, je wordt begeleid tijdens het werk. Interesse? Neem contact op met Vera.

Algemeen bestuurslid Brassershoeve
Ben jij een duizendpoot en kom jij in het bestuur van de Brassershoeve? Je neemt deel aan de bestuursvergaderingen/taken en diverse gezamenlijke activiteiten, beheert de technische cursussen, de helpdesk, de website, helpt de secretaris met het maken van diverse teksten zoals bijvoorbeeld het jaarboekje en neemt bij afwezigheid de bestuursfunctie van technisch beheer waar. Neem contact op met Hanneke bij interesse.

Heb je even voor mij?
Karel kan niet in z'n eentje op pad en hij heeft 2 kaartjes voor het concert van Frans Bauer. Heb jij een auto en wil je met hem mee?

Het concert is op 1 februari in Tivoli-Vredenbrug in Utrecht. Karel wil graag van tevoren even kennis met je maken om te vertellen waarom hij niet alleen kan. Hij loopt zelfstandig. Hij betaalt de benzine, de parkeerkosten en trakteert je op een consumptie. Hij hoop dat jij ook alle teksten van Frans Bauer kent. Laat Amber van Sherpa snel horen dat je mee wilt.


Staat jouw ideale vrijwilligersjob er niet tussen op
Huizenvoorelkaar?
Plaats dan zelf jouw aanbod of neem contact met ons op.