Helpen maakt happy! Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Nieuw op Huizenvoorelkaar
Tolken gezocht
Spreek jij Oekraïens, Russisch of Pools? Woon je in de omgeving van Huizen?
En ben jij in de gelegenheid om de komende weken te helpen als tolk? Reageer dan op de advertentie van Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar. De komende weken komen de vluchtelingen aan in hun tijdelijke woonverblijf. Hulp bij het inschrijven, inventariseren wat nodig is, etc. is hierbij gewenst.

It takes two to tandem
Ben je sportief en houd je van fietsen? Spring dan bij Visio op de (e-)tandem of duofiets. Als voorrijder fiets je samen met een cliënt door de omgeving van het Gooi. Ben je graag buiten en vindt je het gezellig om samen de wind door de haren te voelen, dan wordt naar je uitgekeken. Samen met jou en de cliënt wordt gekeken naar een geschikte tijd en frequentie om te fietsen door de natuur van het Gooi. Dit kan door de weeks of in het weekend zijn.

Bootcamp of boksen
Voor 16 bewoners met een verstandelijke beperking van woongroep Mozart in Huizen wordt gezocht naar iemand die 1x per twee weken een boksles of bootcamples kan geven in de ruime tuin. Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste bewoners aan de slag te gaan en ze lekker in beweging te brengen, dan komt Woongroep Mozart graag met jou in contact.

Energiecoaches en bestuurlijke functie
Voor de coöperatie HuizenDuurzaam is menskracht nodig om uit te kunnen breiden en alle projecten op te kunnen pakken. De activiteiten van HuizenDuurzaam vinden plaats in samenwerking met de Gemeente en diverse sociale organisaties in Huizen. Er worden huisbezoeken gedaan door (via HuizenDuurzaam) opgeleide energiecoaches en er worden spreekuren gehouden. Voorlichtingsavonden en straatgesprekken zijn in voorbereiding. Ook is HuizenDuurzaam actief om grote daken (meer dan 100 panelen) te beleggen met zonnepalen. Ben jij enthousiast en heb je interesse om te helpen? Stuur dan een bericht aan Gerrit.