Op en top vrouw is een liedjescabaret voor en door vrouwen. De groep bestaat uit Christien Blok, Barbara Stouwdam en Gezina van den Bos.
Op en top vrouw is een liedjescabaret voor en door vrouwen. De groep bestaat uit Christien Blok, Barbara Stouwdam en Gezina van den Bos. Foto: Aangeleverd

Lady’s Time met theaterprogramma van Op & Top Vrouw

HUIZEN De Christengemeente en Baptisten Gemeente Het Gooi organiseren zaterdag 9 april wederom een vrouwenevenement. Ditmaal zal het evenement bestaan uit een muzikaal theaterprogramma, verzorgd door cabaretgroep Op & Top Vrouw. 

De Christengemeente en Baptisten Gemeente trekken al een tijdje met elkaar op. “In jeugdwerk, kinderwerk en de muziekgroep”, vertellen ze.

Vrouwenevenementen

“Daarnaast zijn we vorig jaar november begonnen om gezamenlijk vrouwenevenementen te organiseren: Lady’s Time.”
“Omdat ze altijd veel aan het geven zijn, willen we vrouwen een fijne tijd geven met elkaar. Een tijd van ontspanning en waar ze plezier beleven om nieuwe energie op te doen en zo weer verder te kunnen gaan.”
Het eerste idee van deze evenementen - denk bijvoorbeeld aan films en wandeltochten - was om alle vrouwen uit verschillende kerken in contact met elkaar te brengen. “Maar bij de eerste twee avonden waren er ook niet-kerkelijke vrouwen.”
Dat vinden de gemeenten eigenlijk nóg mooier. “Wij geloven dat God iedereen heeft geschapen uit liefde en ook van ieder mens houdt. Dus alle vrouwen zijn van harte welkom!” De evenementen zijn zodoende gratis. “We willen dat geld geen belemmering is.”

Primeur

De gemeenten nodigen alle vrouwen uit om aanstaande zaterdag de primeur van ‘Ik heb mij lief' - de nieuwste show van Op & Top Vrouw - bij te wonen. De show is een ode aan de vrouw.
Het vrouwenevenement vindt plaats aan de Plecht 1. Aanmelden kan via ladystimehuizen@outlook.com. "De deur gaat open om 19.30 uur. Je wordt verwelkomd met een kop koffie.”