Afbeelding
Foto: Wiljo Meijnhout

De Zuidvogels trapt voetbalseizoen af met feestelijke activiteiten

Sport

HUIZEN - HSV De Zuidvogels luidt op 27 augustus het nieuwe voetbalseizoen in. “Er is die dag van alles te doen met vertier, voor jong en oud én alles wat daartussen zit”, meldt de voetbalclub. 

Voor de jongste voetballertjes, de Kabouters, is er vanaf 10.00 uur een clinic georganiseerd. “Deze staat open voor zowel leden, als niet-leden, dus neem vooral je vriendjes en vriendinnetjes mee”, aldus De Zuidvogels.

Parcours
Voor de oudere jeugd heeft de club een parcours gepland staan. “Het parcours is lekker los gaan met elkaar en vooral niet te veel voetbalspelletjes, maar lekker racen over een stormbaan, touwtrekken, snelheidsmeter en nog veel meer leuke activiteiten.”

De oudere jeugd kan zich als team opgeven op de website van De Zuidvogels. Daar is ook de inschrijving voor de Kabouter-clinic te vinden.  

Toernooi
Om 15.00 uur start het 7x7 seniorentoernooi. “Er zijn weer diverse reeksen, zowel mannen, als vrouwen. De inschrijvingen voor dit toernooi lopen inmiddels.”

Tot slot gaan de beste mannen en vrouwenteams in de slag met gerenommeerde tegenstanders en gaan de BBQ’s halverwege de middag aan.