Het oude postkantoor in de Kerkstraat.
Het oude postkantoor in de Kerkstraat. Foto: © Bob Awick

De werkkamer van Sinterklaas gestationeerd in het oude postkantoor

Cultureel

HUIZEN - In het diepste geheim heeft Sinterklaas zijn intrek genomen in het oude postkantoor aan Kerkstraat in het oude dorp van Huizen. Vanuit die plek zorgt Sint met zijn pieten dat de kinderen in Huizen rond 5 december hun cadeautjes krijgen. 

Nieuwsgierige aagjes die benieuwd zijn hoe de werkkamer van Sinterklaas eruit ziet, kunnen vrijdag 2 december tussen 18.00 en 21.00 uur een kijkje nemen. 

Het wordt aangeraden om een tekening, verlanglijstje of iets lekkers voor het paard mee te nemen, want Sint heeft beloofd aanwezig te zijn.

Sint in het hart
De werkkamer van Sinterklaas is een initiatief van Eindeloos Theaterwerk en Hart van Huizen. Samen zorgen zij dat ‘Sint in het hart’ gerealiseerd wordt.

“Nu wij met Eindeloos Theaterwerk in het oude postkantoor gehuisvest zijn, kan de wens om de culturele ontmoetingsplek van Huizen te zijn écht vorm krijgen.” 

Kinderfeest
“Prachtig om samen met de ondernemers dit kinderfeest te organiseren”, aldus Johan Verheij, eigenaar van Eindeloos Theaterwerk en artistiek leider van Theaterroute Huizen.

Tijdens het bezoek aan de werkkamer van Sinterklaas kunnen de kinderen ook op de foto met Sint en Piet.