Openbare herdenkingsavond op de begraafplaats in Huizen op 10 februari.
Openbare herdenkingsavond op de begraafplaats in Huizen op 10 februari. Foto: Rebel’s Begrafenisonderneming

Herinneringsavond ‘In liefde gedenken’

Mensen

HUIZEN - Rebel’s Begrafenisonderneming organiseert op vrijdag 10 februari een openbare herdenkingsavond op de begraafplaats in Huizen. Vlak voor Valentijnsdag wordt stilgestaan bij de liefde die juist in deze periode zo gemist kan worden. 

Om die liefde te gedenken wordt dit jaar voor de vierde keer een lichtjesavond georganiseerd in Huizen. Een avond waarop een dierbare herinnert kan worden, ongeacht waar deze begraven, gecremeerd is of vermist is.

Het is een interactieve wandeling over de Nieuwe Algemene Begraafplaats aan de Naarderstraat 68 met verschillende onderdelen die bijdragen aan het herinneren van een dierbare. 

Belevingsmomenten
Tijdens deze wandeling kan op eigen wijze worden stilgestaan bij een dierbare. De route is ingericht met onder andere muziek, zang en gedichten maar ook met belevingsmomenten waar een kaarsje aangestoken kan worden of waar een moment in stilte gezeten kan worden.

Op de begraafplaats zal muziek klinken. Belangstellenden kunnen zelf een bijdrage leveren door de muziek aan de Spotifylijst ‘In liefde gedenken’ toe te voegen van gebruiker Rebeluitvaart. Het kan gaan om muziek die doet herinneren aan een dierbare of muziek die troost geeft.

Aula
In en rondom de aula is er gelegenheid elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of warme chocolademelk. De route is te bewandelen van 19.00 tot 20.30 uur. Tot 21.00 uur is de begraafplaats open.

Wie een dierbare begraven heeft op deze begraafplaats, kan wellicht het graf mooi verlichten zodat deze dierbare plek goed te zien is op deze bijzondere herdenkingsavond.

Voor vragen: Rebel’s Begrafenisonderneming, 035-525 30 67, rebel-uitvaart.nl/inliefdegedenken.