Het team van Van Trigt Makelaars.
Het team van Van Trigt Makelaars. Foto: Bob Awick

Van Trigt Makelaars viert 25-jarig jubileum

HUIZEN Het begon met een halve pagina in de krant waarin vader Van Trigt de oproep deed aan makelaars in de regio om zijn zoon aan een baan in de makelaardij te helpen.

“Ik werkte toen voor het uitzendbureau en had diverse baantjes”, vertelt Rick van Trigt. “Als klein jongetje was ik al geïnteresseerd in huizen en wist ik wat ze waard waren." 

"Dan zat ik achterin bij mijn ouders in de auto en benoemde de huizen die voorbijkwamen. Niemand in de familie had een achtergrond in de makelaardij.”

Een makelaar uit Hilversum zag de advertentie en Rick mocht op gesprek komen. “Vervolgens heb ik daar twee jaar met heel veel plezier gewerkt en ben daar ook mijn opleiding tot makelaar begonnen.”

Fullservicemakelaar

Rick werkte vijftien jaar lang voor diverse makelaars en besloot in 1998 zijn eigen zaak te starten: Van Trigt Makelaars.
En met succes. Vijfentwintig jaar later bestaat het team uit zeven personen: makelaars Robert Janse en Rick van Trigt, assistent-makelaars Lisette Rootinck, Rogier Jansen en Minoek van Trigt en binnendienstmedewerkers Maud Felius en Erik Vedder.

“Ons team is proactief en heeft passie voor wonen. In onze persoonlijke aanpak regelen we alles rondom de koop of verkoop van een woning." 

Fietsactie

"We staan dicht bij onze klanten. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn een fullservicemakelaar in ontzorgen: we regelen alles, van A tot Z."

Klanten kunnen bij Van Trigt Makelaars terecht voor verkoop, aankoop en taxaties. “Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitstekende kennis van het Gooi en een groot netwerk binnen deze regio."

Van Trigt Makelaars is ook een professioneel verhuurmakelaar. “We bieden onze diensten aan particulieren, beleggers en woningcorporaties." 

"Tevens kunnen wij het financieel en technisch beheer van huurwoningen verzorgen."
Het jubileum wordt gevierd met een leuke fietsactie. Alle aan- en verkopen van 2023 gaan in een grote pot en begin 2024 trekt de notaris een lootje. Deze persoon krijgt een elektrische fiets.
Van Trigt Makelaars is gevestigd aan de Lindenlaan 33, 035-524 90 90, huizen@vantrigtmakelaars.nl. Op de website vantrigtmakelaars.nl vind je meer informatie en het actuele woningaanbod.