De Huizer-maatjes poseren voor hun nieuwe woongroep.
De Huizer-maatjes poseren voor hun nieuwe woongroep. Archieffoto: Enter Media

Opbrengst wijnactie Lionsclub voor Huizer-maatjes

Mensen

HUIZEN - Vol enthousiasme is donderdagmiddag in het pand van de Huizer-maatjes de cheque ontvangen van Lions Club Huizen.

Willem Jan Poldermans en Gerrit Jan Visser overhandigen de cheque met de opbrengst van de wijnverkoopactie 2022.

De bewoners zijn erg blij met dit bedrag. Er zal namelijk in de tuin van de Huizer-maatjes een jeu de boules baan van worden aangelegd.

Wijnverkoopactie
In het najaar 2022 organiseerde de Lions Club Huizen de jaarlijkse wijnverkoopactie. Het goede doel dat gekoppeld werd aan deze actie waren de Huizer-maatjes, een woongroep voor 18 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

“We zijn erg trots op het resultaat van deze actie. Wij willen daarom al onze leden en andere betrokkenen bedanken. Het wooninitiatief Huizer-maatjes is een mooi project dat ervoor zorgt dat 18 jongvolwassenen zo goed mogelijk mee kunnen doen in de samenleving. Hier dragen we graag aan bij”, aldus de Lionsclub.

Langgewenst
Marlous van Grieken, bestuurslid en één van de ouders van het initiatief voor de woongroep; “De bijdrage van de wijnactie van de Lions Club Huizen zorgt ervoor dat we de langgewenste jeu de boules baan kunnen aanleggen.”

“Dit was al een tijd een wens van de bewoners. Hier kunnen zij samen gebruik van maken, maar ook met de buurt of met vrienden. We willen iedereen die bijgedragen heeft aan dit mooie bedrag uitnodigen om een keer mee te komen spelen.”