Wie helpt de Kindervakantieweek door te laten gaan?
Wie helpt de Kindervakantieweek door te laten gaan? Archieffoto: Bob Awick

Help jij om Kindervakantieweek door te starten? Kom naar borrel

Mensen

HUIZEN - De Kindervakantieweek wil weten of zij een doorstart kan maken. Daarom nodigt zij oud-vrijwilligers en potentiële vrijwilligers uit voor een bijeenkomst.

Oud-vrijwilligers worden bijgepraat over de toekomst tijdens een afscheidsborrel óf doorstartborrel, staat er in de uitnodiging.

Lastige tijd
“Het is een lastige tijd geweest en helaas hebben we de afgelopen jaren geen Kindervakantieweek kunnen organiseren. Toch proberen we hoopvol naar de toekomst te kijken”, aldus de organisatie van de Kindervakantieweek.

“Maar, dit kunnen we alleen als er voldoende vrijwilligers zijn die zich willen inzetten. Daarom organiseren we op vrijdag 10 maart of vrijdag 17 maart een doorstartborrel.”

Doorstart of afscheid
Hier wordt gekeken wie zich in wil zetten voor de komende Kindervakantieweek. “Als er genoeg mensen zich willen inzetten, dan gaan we deze zomer voor een nieuwe editie van de Kindervakantieweek.”

“Als dit niet het geval is, dan moeten we helaas afscheid nemen van een mooie traditie en zal de borrel een afscheidsborrel worden.”

Aanmelden
Wie als vrijwilliger dit jaar wil helpen, kan zich aanmelden voor de borrel. Daarbij wordt gevraagd de gewenste datum op te geven.

“De gekozen datum en tijd van de borrel wordt later bekendgemaakt.” Aanmelden kan door een mail te sturen naar bestuur@kindervakantieweek.nl.